Arama

Astroloji - Fallar - Oğlak - Tek Mesaj #1561

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014       Mesaj #1561
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014 Perşembe Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Sevgili Oğlak, fazla programcısın. Bunun dışında gelişen bir konuya belki biraz canın sıkılacak ama sonunun senin için planladığından da iyi olduğunu görerek sevineceksin. Herhangi bir değişiklik arayışına girme en sonunda rahat bir nefes alacaksın. Kendinize biraz zaman ayırın ve sevdiğiniz konularla ilgilenin.
Bugünkü Ay enerjisi iletişim kuşağınızı ateşliyor. Konuşmak, düşünmek ve yazmak ön planda. İşin en güzel tarafı şu anda kendinizi tam bir şair gibi hissetmeniz sevgili Oğlaklar. En uygun benzetmeleri ve mecazları kolaylıkla buluyorsunuz.
Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz..
Bugün kendinizi ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan, ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Beraberliği olmayan Oğlak"lar ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyorum. Tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle ve sabırla ulaşıyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası Mars düz seyre geçişiyle biraz yatışırsınız. Hafta içindeki olumlu bir görünüm sanki şu son üç haftada hiçbir şey olmamış gibi düşünmenizi sağlar. Birçoğunuz için bu ilişki sorunlarının çözümü anlamında da faydalıdır.

İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona erecek. İş hayatımızın bizi kısıtlayan, bazen kendimizden şüphe etmemize ve karar almakta zorlayan etkisi yarı yarıya azalacak. Peki, şimdi ne yapacağız? Önümüzdeki hafta Venüs-Boğa burcunda ilerlediğinde işlerimizi düzene koymamız, bir rahat nefes almamız, dinlenmemiz mümkün olacak. Ancak bu haftanın sonuna kadar yine yoğunluğumuz yüksek olacak bilesiniz.

PARA
19-25 Mayıs haftası: Partnerimizden, ailemizden destekler görebiliriz. Biz de işlerimize dört elle sarılarak para kazanmaya dönük girişimlerde bulunabiliriz. Bazılarımız bu dönemde bir iş sözleşmesine imza atabilir. Evlilik veya iş ortaklığımız gelir artışında etkili olabilir.