22 Mayıs 2014 Perşembe Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Sevgili Başak, uzun süredir hissettiğiniz yorgunluk duygusundan kurtulmalısınız. Gireceğiniz yeni çevre bunda size yardımcı olacaktır. Kararsızlıklar içinde bocalıyorsun ama boş yere zaman harcıyorsun. Harekete geçmek için karar vermelisin. Ayrıntıların içine dalmışsın. Bütündeki gerçekleri göremiyorsun. Bari yakın bulduğun birine danış..
Ay bugün zıt burcunuzda sevgili Başaklar, o nedenle bazı derin duygularınız ayaklanabilir. Duygularınızı başkalarına, özellikle de yakın ilişkide olduğunuz kişilere yansıtabilirsiniz. Ağzınızı açmadan önce söyleyeceklerinizi gözden geçirmeye çalışın, yoksa olmadık bir kavga çıkabilir.
Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir..
Bugün kendinizi son derece hırçın bir ruh hali içinde bulabilir ve özellikle işinizle ilgili konularda tahammülsüz davranışlar sergiler bir tutum içinde olabilirsiniz. Aman dikkat, pire için yorgan yakmanın zararı size dokunacaktır. Sakin olmalı, olamıyorsanız suskunluğunuzu muhafaza etmeyi başarmalısınız. Maddi konularda alacaklarınızı tahsilde birkaç saatlik gecikmeleri hoş görü ile karşılayın ve tartışma içine girmekten uzak durun. Bugünün en önemli faydası uzun zamandır aradığınız, artık umudunuzu kaybettiğiniz bir eşya ya da evrağın sürpriz bir şekilde elinizin altına gelmesi olacaktır. Özel yaşamınızda ise bekar Başak"lar, geçmişte reddettiğiniz bir kişi yeniden karşınıza çıkabilir ve ısrarlı davranışları ile gün boyu sizi meşgul edebilir.
Günün Olumlaması:Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyorum. Olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini, yaşamımın tüm engelli yönlerine yansıtıyorum. Sabırla bileylenerek güçlü adımlarla ilerliyorum.
AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası: Aşk ve ilişkilerde sağlamlaştırma, köklendirme, güvence altına alma ve arzularımıza göre hayatımızı şekillendirme yönünde gayet olumlu bir enerjimiz var. 24 Mayıs tarihinde gerçekleşiyor. Sizler açısından geçmişte yaşanmış problemleri çözümlemenizde yardımcı oluyor. Doğru kişiyle ve zor engellerin üstesinden gelerek bir araya gelmenin de işaretçisidir.
İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta İkizler burcunda seyrini sürdürecek Güneş, kariyer hayatımızla ilgili konularda mantıklı düşünmenin, sürekli detaylara takılarak vakit kaybetmemenin işaretçisidir. Hem aktif olacağız hem de birileri söylemeden bizim ne demek istediklerini anlamamız gerekiyor. İş görüşmelerinde şartlarımızı dile getirirken, karşı tarafın çok zeki davranacağını biliniz. Siz de ona göre stratejinizi belirleyiniz.
PARA
19-25 Mayıs haftası: Kazanç evinizde aylardır devam eden Mars geri hareketi sona eriyor. Bu durum kişisel kazanç ve yatırımlarımız, ortaklıklar konusunun yeni bir bakış açısıyla ele alınmasını sağlayacak. Ancak ben 29 Mayıs sonrasını olumlu bulmaktayım. O zaman bu hafta yine gözlemlerde bulunmamız, akışa göre tedbirli davranmamız iyi olacaktır.