Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Tek Mesaj #1574

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1574
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Sevgili Kova, cinsel dürtülerinizin yönlendireceği aşk çağrılarına kapılabilirsiniz. Ciddi kararlar alıp almamak konusunda çekimser kalabilirsiniz. Kaş yapayım derken göz çıkartabilirsiniz. Bir şaka umulmadık sonuç yaratabilir. Aşırı dikkat etmek gerekiyor. Bir arkadaşınız veya kardeşiniz söyledikleriniz yüzünden kırılabilir.Ay'ın bulunduğu konum, yakın ilişkilerinizi etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olmanız sizi olumlu kılacak, iletişim konusunda kendinizi rahat hissedeceksiniz..
Bugün size destek veren insanlardan aldığınız güçle moral depolayacak ve iş hayatınızda başarılı girişimler gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise evli Kova'lar için keyifli bir gün. Eşinizden gelecek destekle, ilişkinizi çok daha sağlam temeller üzerine oturtacaksınız. Bekar Kova'lar sizler ise işiniz sayesinde tanışacağınız biri ile kısa süre içinde ciddi bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Zorlandığım, engellendiğim, korktuğum, pişman olduğum tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan bir daha tekrar etmemek üzere uzaklaşıyorum. Ben ruhumu olgunlaştıran, deneyimlerimin bana kattığı zenginlikle kendime ve ilahi sisteme sonsuz bir güven duyuyorum.