25 Mayıs 2014 Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)
Sevgili Oğlak, kontrat ve anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Maddi sıkışıklıklar içinde olabilirsiniz. Gerçekçi fikirleriniz var ve ayaklarınız sağlam yere basıyor. Bu nedenle sizin düşüncelerinizi ve duygularınızı anlamak isteyen arkadaşınıza karşı daha samimi ve içten olmalısınız. Onlarla münakaşlara girmeyiniz..Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak ve aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündeme gelecek. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Bugün, bir çok ayrıntı üzerinde yoğunlaşma fırsatı yakalayacak ve kendinize destek verecek şartlarınızı oluşturacaksınız..
Bugün hiç kimsenin enerjinizi düşürmesine izin vermeden aktif olmalısınız. Maddi anlamda keyifli gelişmeler, kendinizi çok daha güvende hissederek rahatlamanızı sağlayacak. Bugün başarının sırrı ses tonunuzdaki kararlılık ve mütevazi tavırlarınızda saklı. Bilginizi, yeteneklerinizi olabildiğince hoş bir ses tonu ile ifade etmeli, sert ve agresif tavırlardan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size duyduğu aşkın karşılığını minnet ve aşk duygularınızla gösterin. İlişkinizdeki tüm sorunları ortadan kaldırarak yeni bir başlangıç yapacaksınız. Bekar Oğlak"lar evli insanların ilgisi bir an hoşunuza gitse de sizin için sağlıklı sonuçlar getirmeyeceğini bilmelisiniz.
Günün Olumlaması:Şans kapımın açılmasını engelleyen tüm dış güçleri teker teker bulundukları yerden uzaklaştırıyorum. Şansı, parayı, talihi, güzeli, bolluğu, bereketi aşkla kendime çekiyorum. Ben kararlıyım, hedefime ilerlerken ne istediğimin bilinciyle hareket ediyorum. Başarılı olaylar deneyimleyerek güçleniyorum.