Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #1576

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1576
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Sevgili Yay, gözünüzde büyüttüğünüz gönül ilişkilerinizdeki sorunlar umduğunuzdan daha kolay halledilecek .Bugün beklenmedik tesadüflerle yüzünüz gülecek. Romantik ve hayalci düşleriniz artabilir. Gizli duyguların çekimi altında kalabilirsiniz. Hayallerinizi çok abartmazsanız bu dönemi rahat geçersiniz..Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerliyor. Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceğiniz bir gün. Bulunacağınız ortamlarda neşeli ve ilginç saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara çabuk motive sağlayarak bulunduğunuz ortama hakim olabilmeniz, farklı bir avantaj teşkil ediyor. Geceleri güçlü bir uykuya ihtiyacınız var..
Ruhsal anlamda rahatlayacak, iş ve özel yaşamınızda dengeleri sağlayacaksınız. Evli Yay"lar gizli ilişkiler size bir an için cezbedici gelebilir, dikkatli davranın. Birden başlayan ve aynı hızla biten bir ilişkinin pişmanlığı deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli problemlerin sizin müdahaleniz olmaksızın ortadan kalkması, hem maddi hem de ruhen rahatlamanızı sağlayacaktır.

Günün Olumlaması:Bilinçaltımın derinliklerinde yatan korkularımın, endişelerimin ve pişmanlıklarımın yaşamımda blokajlar oluşturmasına izin vermiyorum artık. Kendimle yüzleşiyor, içimdeki masum ve sevgi dolu çocuğu hürriyetine kavuşturuyorum. Sağlıkla aldığım her nefes paha biçilmezdir. Tüm kalbimle şükrediyor, yenilenerek ve gelişerek olgunlaşıyorum.