Arama

Astroloji - Fallar - Akrep - Tek Mesaj #1565

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1565
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Sevgili Akrep, yaptığınız iyiliklerin size geri döneceği bir zamandasınız. Hakkınızda dolaşan nükteli dedikodular sinirlerinizi bozmasın. Bunların hepsine gülüp geçmelisiniz.. Siz kendinizden mesulsünüz ve yaptıklarınızın sonuçlarına rıza göstermektesiniz ya kime ne bundan. Baş dönmelerinizin nedeni stres olabilir..Ay'ın bulunduğu konum, rutin iş gününüzün dışına çıkmanıza neden oluyor. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Düşüncelerinizi doğru yönlendireceğiniz bir gün..
Bugün, iş hayatınızla ilgili ani çıkışlar sergilemekten, iş değişikliğine gitmekten uzak durmalısınız. Var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da iş yaptığınız ya da aynı iş yerinde çalıştığınız bir insanla anlık bir duygusal yakınlaşma olmalı. Böyle bir durum size çok pahalıya mal olabilir. Kendinizi olabildiğince ifade edip ön planda olmalı, cesaretinizi aklınızla birleştirerek hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması:Yeryüzü ve gökyüzü arasındaki o engin köprüde ruhumdan gelen ışığın ve coşkunun enerjisiyle yenileniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Beni ben yapan değerlerimle zenginleşiyorum. Bu kutsal yolculukta gerçeği arıyor, kendi iç dünyama yönelerek engellerimi birer birer ortadan kaldırıyorum.