25 Mayıs 2014 Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)
Sevgili Basşk, çok çalışmanız gerekebilir sorunları yenmeniz için. Önce geçmişten gelen pürüzleri gözden geçirmelisiniz. Her ne kadar sürprizlere sıcak bakmasanız da sevdikleriniz için arada sırada sürprizler hazırlamanız aranızın düzelmesini sağlıyor. duygusal yaşamda değişiklik yapılacaksa hafta sonu uygundur..Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştıracak. Onlarla enerjinizi birleştirmeyi düşünmeli ve çevrenize de şans vermelisiniz. Keskin mantığınız, mesafeleri kısa sürede almanızı sağlayacak..
Özel yaşamınızda ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak kararlar alarak, aile içinde yaşanan birçok sorunu çözüme kavuşturacak lokomotif görevi göreceksiniz. Ailenizin sevgi ve itimadını bir kez daha katlanarak kazanacaksınız. Bekar Başak"lar fiziksel çekiciliğinizin bir hayli yüksek olacağı bu süreçte, karşı cinsin yoğun ilgisi başınızı döndürebilir ve kalıcı olmayan beraberliklere yönelebilirsiniz. Evli Başak'lar ise çocuklar ile ilgili konularda eşinizle tartışmalar yaşanabilir. Karşılıklı anlayışlı olmalı ve aranızda yaşanan her gerginliğin çocukların ruh sağlığını olumsuz etkileyeceğini bilerek hareket etmelisiniz. Ortak değerlerde buluşmanızın zorunluluğunun bilincine varın.
Günün Olumlaması:Keşkelerim yok benim, yok pişmanlıklarım. Geçmişe takılıp kalmıyor, geleceğin getirdiği güzellikleri görmezden gelmiyorum. Anı yaşıyor, geleni sevgiyle karşılıyorum. Bana sunulmuş hayatın hakkını vererek, muhteşem bir işbirliği ile yaşıyor ve paylaşıyorum.