Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Tek Mesaj #1569

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1569
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sevgili Yengeç, içinize kapanmak ve duygularınızı saklamak sevdiğiniz kişiyi şaşırtabilir. Gizli duyguların çekimine kapılabilirsiniz. Siz inanmasanız da çevrenizde sevilen biri olduğunuzu aklınızdan çıkartmayınız.. Yinede herkese güvenip sırlarınızı onlara açmanız doğru olmuyor. Kolayca aldanabilir aldatılabilirsiniz..Maddi konularda geçici heveslerle yaşamak istemiyorsunuz. İş konusunda güvendiğiniz bir kişiyle çalışmak içinizi rahat ettirecektir. Kazançlarınızda daha fazla artış sağlamak için, yeni yapılanmalar içinde olabilir ve olanak sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz düştüğü zaman, iş veriminiz azalıyor..
Uzun zamandır yalnızsanız yaşamınızı renklendirecek o özel insanla katılacağınız bir davet ya da organizasyonda tanışabilirsiniz. Yine bu dönemde dostlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Yengeç"ler birçok zorluğu onların desteği ile aşarak ardınızda bırakacaksınız. Yeni başlangıçlara yüksek bir enerji ile yol alacaksınız.

Günün Olumlaması:Aklımı kalbimle birleştirdim, yüreğimin sesine kulak verdim ve ruhumun armonisiyle bütünleştim. Kör gözlerim ışığa, sağır kulaklarım evrenin eşsiz müziğinin sesine mühürlenmiş. Kalbim sonsuz aşkın içine açıldı.