Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1582

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1582
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevgili İkizler, özgürce duygularınızı ifade edebilmenin rahatlığını yaşıyorsunuz. Diğer taraftan aileniz sizin bir birini tutmayan davranış ve sözlerinizden endişe duymaya başladılar. Bir söylediğiniz diğerini tutmuyor. İçinizden geçenleri onlardan gizlemeye gerek yok ki. Sınırlandırıcı duygulara karşı çıkabilirsiniz..
Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizdeki kişilerin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, karşıt evinizde ilerliyor. Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar size yanıltabilir.. Bugün, ortak dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız..
Bu dönemde kendi işinin patronu İkizler burçları, cazip ortaklık tekliflerini iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak, hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Evli İkizler burçları, aileye yeni katılacak bir bebek haberi ile sevinebilirsiniz. Uzun süredir devam eden ve sorunlu bir beraberlik içinde olanlarınız ise bir ilişki bitmeden diğerini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır ve kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Haklarıma ve yaşamımın sorumluluğuna sahip çıkıyorum. Beni zorlayan kişi ve olaylara kararlı bir şekilde hayır diyorum.