Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1583

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1583
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014 Pazartesi İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

AŞK VE İLİŞKİLER
26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor bu hafta. Sizin için aşk hayatınızda huzurun önemi, sadakat olgusunun yeniden gözden geçirilmesi, değerlerinizi koruma arzunuz yükseliyor. Ailenin önemi, güvenilir bir aşkın hasreti ve kıymeti çok büyük. Duygularınızı kendi içinizde ve gerçekten bunlara önem veren biriyle yaşamaktan yana olacaksınız. 31 Mayıs tarihinde enerjiniz olumlu. Kendinize güven ve ilişkilerde arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER
26-31 Mayıs haftası: Bu hafta iş ortaklıklarında veya genel olarak iş girişimlerinde uzun vadeli olana yöneleceğiz. 31 Mayıs tarihindeki olumlu görünüm, bize çalışma hayatımızla ilgili konularda moral kazandıracaktır. Hem cesur hareket edebileceğiz hem de kiminle nasıl bir irtibatta bulunmamız gerektiğini gayet iyi bileceğiz.

PARA

26-31 Mayıs haftası: 31 Mayıs tarihindeki görünümüm girişimlerden elde edilecek kazançları gösteriyor. Bu bizi rahatlatabilir. Eskiye ait alacaklarımızı tahsil edebiliriz. Ayrıca yeni iş girişimlerinde başarılı sonuçlar alabiliriz.