Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Tek Mesaj #1652

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1652
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğa, bugün Jüpiter"in getireceği aşk sürprizlerine hazır olmalısınız. Özel sorunlarınızla öylesine haşır neşirsiniz ki gözünüz başka şeyi görmüyor. Yakınlarınız sizden ilgi bekliyor. Bunu onlardan esirgememelisiniz . Katılacağınız kalabalık bir toplantıda yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Solunum yolu hassasiyetiniz olabilir..Ay bilinçaltınızı daha da yoğunlaşmasına neden oluyor. Bugün Ay'ın konumu, duygusal takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için göstereceğiniz çaba, sizi her anlamda tatmin edecektir. Sıkılmanız için hiç bir neden yok. Bilinçaltı rüyalarınız yoğunlaşabilir..
Bugün motivasyonunuz ve kendinize olan güveniniz daha da artacak. Hem iş hem de özel yaşamınızda kararlı davranacak, ilişkilerinizi istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Bekar Boğa"lar, karşı cinsin yoğun ilgisi duygusal anlamda yeni başlangıçları getirebilir yaşamınıza. Fakat dikkatli davranmalı; karşınızdaki insanı tam anlamı ile tanımadan, hakkında fikir sahibi olmadan bir ilişkiye adım atmayın.

Günün Olumlaması:Geçmiş zamanlarımda deneyimlediğim, beni üzen olayları genel hayatıma yansıtmayı bırakıyorum. Biliyorum ki yeteneklerimi geliştirdikçe, kullandıkça tüm kapılar bana açılır. Kendimi ruhumun derin bilgeliğine bırakıyorum.