Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Tek Mesaj #1612

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1612
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koç, çevrenizden biri size ilgisini belli etmeye çalışıyor olabilir. Sizin kendiniz için planlarınız ona uymuyor olsa da düşüncelerinizi gerçekleştirmeye çalışınız ama bu arada aile büyüklerinizi de kırmamaya özen gösteriniz. Tavsiyelerini biraz dinlerseniz hiç beklemediğiniz parlak bir fikirle karşılaşabilirsiniz..Ay bugün burcunuzda ilerliyor. Düşüncelerinizin sizi olumlu yönlendireceğinden emin olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Üst düzeyde çalışmalar yapmak sizi duygusal ve maddesel anlamda tatmin ediyor..
Evli Koç"lar bu dönemde eşinizle gerginlikler yaşanabilir, size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Koç"lar ise mesai arkadaşlarınızdan birinin yoğun ve beklenmedik ilgisi ile karşılaşabilir, kendinizi bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli görüşmeler gerçekleştirebilir, önemli ve başarılı ilklerin altına imzanızı atarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugünün şifresi kendinize, yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymanızdır.

Günün Olumlaması: Beni başkalaştırmaya çalışan, beni bana yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyorum. Kendim için en uygun, en doğru hedefleri seçiyorum. Her gelen günün öğretilerini anlayarak, bilgilenerek, aydınlanarak, güçlenerek isteklerime ulaşıyor ve ilerliyorum.