Arama

Cep Telefonu Tanıtımları - Tek Mesaj #106

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014       Mesaj #106
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung, Galaxy S4 Value Edition Modelini Satışa Sundu
MsXLabs.org

base Samsung Galaxy S4 i9515 Value Edition Silver 1

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu farklı tasarım ya da teknik özelliklerde bambaşka bir model adı altında kullanıcılara sunmasına artık alıştık diyebiliriz. Galaxy S Plus, Galaxy S II Plus ve Galaxy S III mini bu noktada ilk örnekler olurken, bu durum Galaxy S4′te ise tam anlamıyla tavan yaptı. Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 LTE-A, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active ve Galaxy S4 Black Edition geniş Galaxy S4 ailesinde yer alan modeller oldu. Samsung son olarak bu aile içerisinde Galaxy S4 Value Edition modelini de ekledi. Galaxy S4 Black Edition sürümünü bir kenara koyarsak saydığımız diğer modellerin tasarım ya da donanım tarafında mutlaka Galaxy S4′ten ayrıldığını görüyoruz. Galaxy S4 Black Edition’da siyah görünümlü arka görünümler ve Note 3 görünümlü kapak dışında hiçbir fark bulunmuyor. Son olarak duyurulan Galaxy S4 Value Edition sürümünün ise neden duyurulduğa kimse anlam veremeyecektir.
Geçtiğimiz yıl nisan ayında tanıtılan Galaxy S4′ten tek farkı Android 4.4 sürümü olan Value Edition modelinde Samsung herhalde ayıp olmasın diye arka kapak yapısını da biraz olsun değiştirmiş. Galaxy S4 için dünya genelinde Android 4.4 güncellemesini neredeyse her kullanıcıya ulaştı. Zaten bu durum dikkate alındığında Galaxy S4 Value Edition modelinin garipliği iki kat artıyor.
Neyse bakalım lafı daha fazla uzatmadan 398€’dan (1.130 lira) satışa sunulan Galaxy S4 Value Edition’ın teknik özelliklerinden söz edelim. Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 5-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED, ekran, 1.9GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 600, 2GB RAM, 16/32/64 GB dahili depolama, hafıza kart desteği, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera ve 2.600mAh kapasiteli pil.




Andronova.net