Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #1571

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014       Mesaj #1571
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014 Perşembe Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Kendinizden memnun olacağınız gelişmeler meydana geliyor ve farklı çevreler ile ilişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli organizasyonların içinde olabilirsiniz ve böylece çevrenizi genişletebilirsiniz. Bu arada sorumluluklarınız artmış olabilir. Ancak yapıcı ve çözümleyici bir tavır içinde olacaksınız ve canlılığınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Zorluklar ve baskılar ile başa çıkacak gücü içinizde hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Böylece önemli ve ciddi işler yapmak için sorumluluk alabilirsiniz. Zaten yeni atılımlarda bulunmak ve yaratıcılığınızı ortaya koymak için hevesli olduğunuz bir dönem...

Aslan Burcu Genel Durum
Düşünceleriniz iç dünyanıza odaklanabilir. Çevreyle bağlantınız kopmayacaktır ama çevrenizdeki olaylara herhangi bir müdahalede bulunmayı da istemeyebilirsiniz. Olan bitenleri bir kenardan seyirci olarak izleyebilirsiniz.

Aslan Burcu Kariyer Durumu
İş hayatınızdaki faaliyetlerinizin maddi getirisi ile ilgili belirsizlik yaratacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Herhangi bir kesin hamlede bulunmayın. Belirsizlikler ileriki günlerde giderileceklerdir.