Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1586

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014       Mesaj #1586
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014 Perşembe İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yoğun duygular ile güne başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Yetiştirilmesi gereken işleriniz olabilir. Fakat hızlı ve çözümleyici bir tavır içinde olacaksınız ve pratik tavrınız ile çevrenizdeki kişileri etkileyeceksiniz. Bu arada bazı kaygılarınız olabilir. Endişelerden uzak durun. Yanıltıcı kişiler ile karşılaşmanız mümkün. Ancak daha önce aldığınız kararlarınızı uygulamayı başaracaksınız. Ayrıca daha önce çözemediğiniz veya ihmal edilmiş işlerinizi de yapabilirsiniz. Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönem ve yapıcı bir tavır içinde olacaksınız. Gün içinde ani heyecanlar yaşayabilirsiniz.


İkizler Burcu Genel Durum
Uzaklarda gerçekleşen olayların etkilerinin nasıl hızla size geldiğini görüp şaşırabilirsiniz. Güzel gelişmeler, sizinle de alakalı olduklarından, bazı hayallere kapılmanıza da neden olabilir. İlk önce her şeyin netleşmesini bekleyin.

İkizler Burcu Kariyer Durumu
Haftaya yaymış olduğunuz rutin işlerinizi, önümüzdeki günler için yapılan önemli bir program nedeniyle bugün halletmek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı çalışıp tüm işlerinizi bitirin, ileriki günlerde zamana sıkışmayın.