01 Haziran 2014 Pazar Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)
Sevgili Kova, şansınız açılıyor. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Tatil günlerinde birazda akrabalarınızla ilgilenmeyi düşünmelisiniz. Bugün her zamankine oranla daha çok duygusal paylaşım ihtiyacınız var. Beklentilerinizi tekrardan gözden geçirebilir, hatalarınızı düzeltmek için önlemler alabilirsiniz..
*Parlak fikirlerle dolu bir gün sevgili Kovalar, en sevdiğiniz şey. Kozmosun yönetimi sizinki gibi hava grubu burçlarında, o nedenle zeka her şeye hakim. Konuşma hızınız düşüncelerinize yetişemeyebilir, tek sorun da bu zaten. Kalıcı görünen her şeyi budalaca bulsanız bile not alın.
*Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir..
*Gökyüzü"nün bugün sabırlı davranırsanız iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacağınızı müjdeliyor sizlere. Sakin olur olayların size anlatılmasını sukunetle bekler son sözü söyleyen taraf siz olursanız kazançlı çıkacaksınız. Duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz bugün. Özel yaşamınızda ise bekar Kova"lar; bugün aşk hayatınızda gerçekçi olmanız zihninizde kurguladığınız olayları bir tarafa bırakıp aşkı doyasıya yaşamanız için destekliyor sizleri. Gerçek yaşanırken kurguların içinde AŞK"ı esir etmek niye?
Günün Olumlaması:İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına beni başkalaştırmaya çalışmalarına, Hatalarımı seviyorum olgunluğumu kazandırdığı için iyi niyetimi seviyorum her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için özümü seviyorum hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için..