Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Tek Mesaj #1568

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1568
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
01 Haziran 2014 Pazar Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

*Sevgili Başak, Merkür geri giderken bile iş ihtilaflarının ortadan kalkması sizi sevindirecek. Dikkatinizi dağıtmamalısınız. Tatil günlerinde bol bol dinlenirsiniz. Dostlarınıza ve arkadaşlarınıza vakit ayırmak sizi çok mutlu edecek. Etrafınızda uyandırdığınız pozitif etki de ilişkilerinizin sağlamlaşmasında önemli rol oynayacak..
*Ay Cumartesi gününü sosyal kuşağınızda geçiriyor ve insanlarla bağlantı kurma hevesinizi artırıyor. Düzenli olarak yalnız kalmaya ihtiyaç duysanız da bugünü ailenize, arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza ayırın. Dışarı çıkmalı ve kalabalıklara karışmalısınız sevgili Başaklar. Size iyi gelecek.
*Ay burcunuzda ilerlerken güçlü ve aktif bir kişilik sergiliyorsunuz. İçinizde bir çok sıkıntıları bastırmak zorunda kalabilirsiniz.Düşüncelerinizi ifade ederken, sözlerinizi anlamlı bir şekilde paketlemekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizi etkiniz altına almayı başaracaksınız. Partnerinizin sizin için kalıcı düşünceleri var..
Bugün iş ve eğitim hayatı devam eden Başak"lar sınavlarınız varsa başarılı sonuçlar alabileceksiniz. Yurt dışı ile ilgili girişim ve bağlantılar söz konusu ise bugün önemli haberler alabilirsiniz. Zamanı iyi değerlendirin ve şans rüzgarı sizinleyken bunu iyi değelendirin. İş ve eğitiminizle ilgili uzlaşmacı tutumunuz sizi kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise eşinize olan sevginizi ifade edin. Kızgınlıkla söylenen sözlere takılıp kalmadan hareket edin ve evliliğiniz için mücadele edin

Günün Olumlaması:Ruhumda ki ışığı fark ediyor ve aydınlanıyorum. Gizemli yönlerimi keşfediyor ortaya çıkarıyor emek veriyor başarılı sonuçlar elde ediyorum. Kendi dengemi bulmanın mükafatlarını yaşıyorum.