Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #1574

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1574
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
01 Haziran 2014 Pazar Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

*Sevgili Aslan, bugün ne kadar işiniz olursa olsun, kendinize zaman ayırmak iç sesinizi dinlenmek, sakinleşmek ve haftanın yorgunluğunu atmak için imkan yaratmalısınız. Yakın dostlarınızın birbirini tutmayan sözleri karşısında karar vermeniz zorlaşıyor. Başkalarının tavsiyelerini yaparken kendi isteğinizi atlamamalısınız..
*Ay bugün hâlâ bilinçaltı kuşağınızda olduğu için iç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Bunda hiçbir sakınca yok sevgili Aslanlar. Aslında önümüzdeki birkaç hafta boyunca hedeflerinize odaklanarak biraz yalnız kalmanız daha iyi. Hayatınızda değişiklikler olabilir, bunları sizin yönlendireceğinizi sakın unutmayın.
*Paranızın değerini bilirken, tüm enerjinizi para kazanmaya yönelteceksiniz. Sevdiklerinizle paranızı paylaşmak isteyecek ve maddi konulardan elde ettiğiniz fırsatlarla yaşam standartınızı sağlayacaksınız. Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak..
*İş hayatınızda dikkatleri üstünüze çekecek ve başarınızla insaların güvenini kazanırken maddi şanslarınızı da yükselteceksiniz. Bugün tanışacağınız insanlar yaşamınızda önemli bir yer tutabilir sağlam dostluklar kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile yaşayacağı bir problem huzurunuzu kaçırabilir. Eşinizin yanında olun başkasının değil. Önceliğiniz eşiniz ve aileniz olmalı diğer sorunlar nasıl olsa halledilecektir. Bekar Aslan"lar bugün Anlık duygusal yaklaşımlarda bulunmamaya özen gösterin. Pişmanlık duyacağınız birliktelikler size göre değil

Günün Olumlaması:Aklımı ilimle yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim, Düşünüyor üretiyor kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor haksızlık yapmıyor haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor yaşamımda severek yer veriyorum.