Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1589

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1589
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
01 Haziran 2014 Pazar İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

*Sevgili İkizler, Mars"ın olumlu yönlendirmesi altındasınız. Sorunlarınız giderilecek. Yardım etme isteğinizi gerçekleştirmek fırsatını bulacaksınız. Bu maddi konularda olduğu gibi manevide olabilir. Hayatınıza ait yeni kararlar alabilir, bunları kendinize çok yakın hissettiğiniz birisiyle paylaşabilirsiniz..
*Güneş burcunuzda ve yaratıcılık kuşağınızdaki Mars"la tatlı bir üçgen oluşturuyor. Bugün dehanızı göstermelisiniz. Aklınız resmen fikirlerle dolup taşıyor sevgili İkizler, akıntıya kapılarak hepsini unutmamak için tedbir alın.
*Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız.. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak..
*Gökyüzü bugün çalışma arkadaşlarınızla rekabet ve tartışmalar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Zihninizi bu tarz konularda neler yapabilirimle yormak yerine daha fazla ön planda olup hakkım olanı nasıl alabilirim diye düşünmeniz yerinde bir karar olacaktır. Özel yaşamınızda ise duygusal gerginlikler tartışmalara sebep olabilir. Birlikte olduğunuz insanın her yaptığınız davranışın altında bir şey araması sizi suçlar tavırları karşısında kendinizi savunmak zorunda kalmaktan yorgun düşebilir ve ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bekar İkizler sizlerde anlık yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz acele kararla almamanız faydanıza olacaktır.

Günün Olumlaması:Evrenle bütünleşiyor, Kainatın güzellikleri ile tamamlanıyor, Kalp kırıklıklarımı olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı dinç ve huzurluyum.