Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Tek Mesaj #1659

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1659
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
01 Haziran 2014 Pazar Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

*Sevgili Boğa, önemli biriyle tanışmanız duygularınızı değiştirebilir. Çalışmalarınıza gereken önemi vermelisiniz. Bir haber gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak. Tatil günü olmasından faydalanarak, kendinize zaman ayırmalısınız. Alış-verişe çıkabilir, moralinizi yükseltebilirsiniz ancak hiç bir şekilde abartmayınız küçük mutluluklar yaratmalısınız..
*Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız..
*Bugün kendinizi çok enerjik ve heyecan dolu hissedeceksiniz sevgili Boğalar. Beyniniz nabız gibi atıyor, zihinsel kaslarınızı esnetme şansını kaçırmayın. Sohbetleriniz canlılıkla kıpır kıpır, özellikle de etrafınızda en yaratıcı, en meraklı ve zeki arkadaşlarınız bulunursa. Kahvaltıda buluşmanın tam vakti. Başka bir şeye ihtiyacınız yok.
*Gökyüzü bugün isteklerinizi hayata geçirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Kimsenin etkisi altında kalmadan iç sesinize güvenerek hareket ederseniz doğru yerde doğru insanlarla doğru karar verebilmenin mükafatını fazlası ile alacaksınız. Hiç kimsenin sizi doğrularınızdan hissettiklerinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise ortak değerlerde buluşabileceğiniz sağlıklı kararlar alarak ilişkinizi güçlendirebileceğiniz bir gündesiniz tadını çıkarın. Bekar Boğa"lar auranızda ki müthiş enerji karşı cinsin tüm ilgisini gün boyu üzerinizde tutacak.

Günün Olumlaması:Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.