Arama

Android Teknik Destek - Tek Mesaj #65

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015       Mesaj #65
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Aynı Android Telefonda 2 Adet Instagram Hesabı Açma ve Yönetmenin Yöntemi

instagram

Bilindiği gibi Instagram, multi account açma yani çoklu hesap desteği vermemektedir. Fakat Twitter'da mevcut olan bu özelliğin Instagram'da olmaması haliyle insanları zora sokabilmektedir. Aynı telefon ' da 2 adet intagram hesabı açmanın avantajları nelerdir?
İki adet hesabınız var ise bu hesapları sabit instagram uygulamasından çıkış yapmadan kullanmak isteyeceksinizdir. Fakat instagramın buna izin vermiyor olmasından dolayı da her seferinde birini kapa diğerini aç mantığı ile işlem yapmak zorunda kalıyoruz.
Maalesef şuan için tam yönetim, örneğin resim yükleme vb orijinal instagram uygulaması ile yaptığımız işlemleri çoklu hesap olarak sadece android 'de yapıyoruz, iphone için bu tarz bir uygulama maalesef şimdilik mevcut değil.

multi instagram 560x350

Öncelikle bunun için özel olarak geliştirilmiş instagram id'leri değiştirilerek telefonumuza iki instagram kurabileceğimiz android uygulamasını indirmemiz gerekmektedir.
Dışarıdan telefonuma apk dosyası kurmak için öncelikle telefon ayarlar menüsünden güvenlik ve oradan bilinmeyen kaynakları aktif etmeniz gerekmektedir. Bilinmeyen kaynaklar nedir? Mantık şudur google play'den inmeyen her uygulama bilinmemektedir. Bu sebeple izin verilmelidir.
Instwogram uygulamasının buradaki apk dosyasını telefona veya bilgisayara indiriyoruz. Buradan sosyal medya hesaplarınız 'dan herhangi biri ile linki aktif edebilir ve indirebilirsiniz.
İndirdik 'ten sonra telefonunuza kurup instagram 2. instagram hesabınızla giriş yapmanız yeterlidir.
Orijinal instagram da olduğu gibi tüm işlemleri sorunsuz bir şekilde telefonunuzdan yapabileceksiniz. Herhangi bir sorun olursa buradan bizlere yazmaya çekinmeyin lütfen.

Ali Kasımoğlu
Andronova.net