Arama


_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
20 Ocak 2015       Mesaj #4
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Hızlı Moda
MsXLabs.org


lAQE6xF

Birkaç yıldır sıkça duyduğumuz bir kavram ‘fast fashion’,kelimenin anlamı Türkçe olarak ‘hızlı moda’ demek.Peki nedir bu Fast Fashion yenilir mi içilir mi,sizler için bunu araştırdık.

Moda trendlerini takip eden fakat ‘high fashion’ olarak tabir ettiğimiz Chanel,Prada,Dior ya da Burberry ve benzeri markalardan giyinebilicek kadar ekonomik durumları iyi olamayan,olsa da günümüzde tercih etmeyen kişilerin seçimleri ‘Fast Fashion’.

b29QcN7

Fast fashion aslında en son moda ve trend ürünleri daha uygun olarak satın alabilmedir,çünkü artık gelişen teknoloji ve üretim hızı sayesinde en trend kıyafetlere ya da aksesuarlara,kozmetik ürünlere ulaşmak çok daha kolay ve rahat.

HdSYxH6

Hem artık daha dikkatli bir tüketici kitlesi var,bu da modada rekabeti ve çeşitliliği ortaya koyuyor,bunun sonucu olarak ta tüketicinin nabzını tutan markalar ya da firmalar kaliteli ve doğru ürünü uygun fiyata sunuyor,böylelikle dünya pazarında yerini sağlamlaştırıyor.Dünya’da ‘fast fashion’ deyince akla gelenler : H&M,Zara ,GAP ve Mango isimli markalar ki çok da doğru bir tespit.

y9Lt5YT


Kaynak: