Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Tek Mesaj #1710

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #1710
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
İkizler Burcu

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda hiçbir şeyi kendi akışına bırakmamanız konusunda uyarıyor sizleri. Kuşku duyduğunuz olay ve kişileri incelemeli, Gerektiği takdirde düşüncelerinizi direk paylaşmalısınız.Bu sayede karşılaşabileceğiniz bir sorunun önüne geçebilirsiniz.İşinizle ilgili konularda paylaşımlarınızda iletişime önem verin fikir eleştiri ve önerileri anlayışla karşılayın.Finansal konularda ise ailenizin uyarılarını dikkate almalı cazip görünen tablolara temkinli yaklaşmalısınız bugün her hangi bir şey için aşırı harcamada bulunmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise; Uzun zamandır problem ettiğiniz bir konu birlikte olduğunuz insanın kararlı ve duyarlı tavırları ile çözüme kavuşabilir ve rahat bir nefes alabilirsiniz…
Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım iyi olanaklara sahibim iyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.
Günün Kristali: Yeşim
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net