Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
20:22, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 12 Aralık 2025 - 20:23
Arama
MaviKaranlık Forum
Astroloji - Fallar - Oğlak
-
Tek Mesaj #1693
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
Kayıtlı Üye
Oğlak Burcu
Kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda kendinizi nasıl daha fazla geliştirebileceğinizi neleri ortaya koyup başarıya giden yolda hızla ilerleyebileceğinizi bugünlerde doğru kararlarla belirleyebilirsiniz. Yaratıcı zekanızı sonuna kadar kullanın. İkili ilişkilerinizde karşınızdaki insanı anlamaya çalışarak hareket etmeniz tüm sorunları ortadan kaldırabilecek güçtedir.Bu şanslı süreci akıllıca değerlendirmeli yüzünüze gülen şansa şükretmelisiniz.Hızla ilerleme kaydedeceğiniz bu süreç içinde bazı insanların imalı sözleri ve kıskançlıkları ile karşılaşabilirsiniz hiç birine aldırmayın ve yolunuza bakın.Siz bunu fazlasıyla hak ettiniz.Maddi konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.Bunun getirdiği güvenle risk içeren yatırım ve harcamalardan uzak durmalısınız.Bu dönemde yaşamınızın her alanında dürüst ve şeffaf olmayı seçerseniz.Evren sizi iş ve özel hayatınızda fazlasıyla mükafatlandıracaktır.
Günün Olumlaması: Geçmişi tüm kalbimle affediyorum yaşadıklarımla olgunlaşıyorum ve biliyorum ki Yerlerin ve Göklerin yüce sahibi benim hakkımı yüksel adaleti ile değerlendirir. Sahip olduğum olgunluk bundan sonrasını en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendirip yönümü belirlemem için benim için yeterlidir.
Günün Kristali: Topaz
Günün Rengi: Turuncu
forumsal.net
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 20:23
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.