Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Tek Mesaj #1690

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015       Mesaj #1690
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Başak Burcu

Gökyüzü iş hayatınız yaşamınızın önem kazanacağına dikkat çekmekte. Bugünler de yoğun görüşmelerden oldukça yoruldunuz. Dinleneceğiniz günlerin geleceğini bilerek bu tempoda sürekliliğinizi sağlayıp işlerinizi rayına koyuna kadar çalışmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu süreci ne kadar iyi değerlendirebilirseniz o kadar faydanıza olacak kariyer hayatınızın yeniden şekillendiği bu süreç evrenin sizlere hediyesi. Aile bireyleri ya da yakın akrabalardan kaynaklanacak ve sizleri hayal kırıklığına uğratıp üzecek hiç tahmin etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Siz bu durumun benzerleri az ya da çok daha önce deneyimlemiştiniz. Fakat şimdi eskisi kadar anlayışlı ve affedici olacağınızı söyleyebilmek oldukça zor. Rüzgar eken fırtına biçermiş ata sözü misali; Bunun karşılığını sizden misli misli alacaklar.
Günün Olumlaması: Başarı benim var oluşumun doğal hali yeteneklerim ise güvencemdir. Evren şimdi bu muhteşem dengeyi birlikte kullanmam için beni destekliyor. Yaşadıklarımı çok daha doğru bir şekilde değerlendiriyor ve kararlarımı bu olgunlukla alıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Günün Rengi: Sarı

forumsal.net