Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
07:52, 3 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 08 Şubat 2026 - 07:56
Arama
MaviKaranlık Forum
Astroloji - Fallar - Yengeç;
-
Tek Mesaj #1699
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
Kayıtlı Üye
Yengeç Burcu
İş hayatınızda yaşanan kısa süreli sessizlik dönemini yeni projeleriniz ve yapmayı planladığınız düşüncelerinizi ortaya koymak için değerlendirmelisiniz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz için yaptığınız bir yatırım gibi düşünmelisiniz. Öğrenme isteğiniz oldukça kuvvetlidir bu etkiyi sonuna kadar kullanmalısınız. Şimdi hazırlıklarınızı yapın ve sisteminizi kurup hazırda bekleyin. Özel yaşamınızda ise aile bireylerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz mümkün olduğunca az konuşun ve dinleyin yanlış anlaşılmaların ilişkilerinizi bozmaması için böylesi hepiniz için faydalı olacaktır.
Günün Olumlaması: Cesaretimi ruhumdan gelen güçle birleştiriyor rahatsızlık duyduğum tüm davranışlarımdan yüksek irademle uzaklaşıyorum. İnançlarımın gücü yaşadıklarımın olgunluğu ile dengelenerek beni yaşama karşı daha kararlı kuvvetli ve sağlıklı bir hale getiriyor. Bu sayede isteklerime giden yolda ne yapmam gerektiğinin yüksek bilinci ile hareket ediyor.Yaşam denen sahnede bana sunulan oyunun baş rolünde başarıya yürüyorum.
Günün Rengi: Zümrüt
Günün Rengi: Turuncu
forumsal.net
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 07:56
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.