Arama


NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Mayıs 2015       Mesaj #2
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
RAM bir bilgisayar bileşenidir. Yani fiziksel bir aygıt, bu nedenle format sonrası artması ya da azalması gibi bir durum söz konusu olmaz. 32 bit Windows kullanıyorsanız en fazla 3 GB RAM kullanılabiliyor. Yani 4 GB ve daha fazla RAM ile bilgisayarınızı kullanmak istiyorsanız 64 bit işletim sistemine geçmeniz gerekiyor. Mesela Windows 7 64-bit gibi.

Daha fazla bilgi:


Alıntı
Eros adlı kullanıcıdan alıntı

Peki,çok teşekkürler.Belki de bilgisayarımın RAM'i 4 gb ve ben bunu kullanamıyorum.Son bir şey daha sorayım.Hızında azalma olmaz değil mi?Bilgisayar daha iyi olacak nasıl azalma olabilir ki? Neyse yine içimde kalmasın.Cevaplarınızı bekliyorum.

Sorunuza daha net cevap verebilmemiz için bilgisayarınızın sistemi hakkında daha detaylı bilgi vermelisiniz. İşlemci, anakart, ekran kartı vb.. donanımları bildirmelisiniz.

Bilgisayarın hızını etkileyen faktör sadece RAM değildir. Kullanılan işlemci, anakart, ekran kartı gibi diğer donanımlar da bilgisayarın hızına doğrudan etki eder. Aynı zamanda, format atmak için kullandığınız yazılım da oldukça önemlidir. Örneğin, internetten indirilen bazı işletim sistemleri, içeriğinde oynama yapıldıysa eğer, kurulan bilgisayarda çeşitli yavaşmala ve problemlere yol açabilirler.
Son düzenleyen ahmetseydi; 25 Mayıs 2015 10:38
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.