Arama

Apple iOS Teknik Destek - Tek Mesaj #8

Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
10 Haziran 2015       Mesaj #8
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
iOS 7.1.1 JailBreak iPhone 5C’de Sorunsuz Bir Şekilde Nasıl Gerçekleştirildi? [Video]

jailbreak ios 7 650x300

Apple’ın mobil işletim sistemi iOS’un kendi içinde kapalı bir işletim sistemi olduğunu ve bunun da Apple’ın en güçlü tarafı olduğunu dile getirmiştik. Bazı kullanıcılar ise bu kapalı sistemin açılması için farklı çalışmalar yürütmekteydi. JailBreak’in babası olarak kabul edilen Jay Freeman (Sauruik) AppStore’a inat kendi marketini kurmuş ve bunu “JailBreak” yapılmış telefonlara bir hizmet olarak sunmuştur. JailBreak birçok kişi için korsan yazılım yükleme olarak algılansa da Cydia markette ücretli uygulamaların sayısı pekte az değil.
iOS 7.1 güncellemesi sonrası özelikle evasion7 ve pod2g JailBreak grupları yeni güncelleme için JailBreak çalışması yapmayacaklarını ve tüm kaynaklarını iOS 8’in JailBreak için yapılmasına harcayacaklarını belirtmişlerdi. Winocm ve i0n1c grupları ise çalışmaya devam ettiler ve iOS 7.1.1’in JailBreak yapılmış görüntülerini bizlerle aşağıdaki video ile paylaştılar.


Bu videodan anlaşıldığı üzere iOS 7.1.1 için JailBreak’in kararlı sürümünün tüm hazırlığı sona ermiş. Şu anda son kullanıcı için henüz yayınlanmayan iOS 7.1.1 JAilBreak güncellemesi yayınlandığında bu satırlardan tüm detayları paylaşacağız. Bazı uyanıkların iOS 7.1.1 JailBreak burada gibi alakasız bildirimlerine kulak asmayın ve güvenmediğiniz kaynaklardan yüklediğiniz yazılımları lütfen telefonunuza yada tabletinizde kullanmayın. Detaylar geldikçe sizlerlşe paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.