Uzun süredir yasadıgım bir durum rahatsız edici tabi sürekli sizede geliyor, felcli bir durum yasıyor ve sıkı bir şekilde titretme yaşatıyorsa okumanızı ve tavsiyelerimi dikkate almanızı öneririm...
1- Karabasan denilen varlık gerçektir psikoloji ile tıpla ilgili değildir yaşamayanlar bilemez yorum yaparlar.
2- Geliş sebebi yattığız yerle alakalıdır, herzaman örnek verirler hani yattığın yerde ekmek vardır...doğrudur temizlemeniz gerekir.
3- Sadece ekmek değil ölmüş küçük böcekler(sinek,karınca vs...), yattığınız bölgede kestiğiniz tırnak parçası (sebebini yazacağım),
4- Yatak odanızda yemiyor içmiyorsanız ev içersinde ayak altına yapışarak taşırsınız.
İnananınki bunlara dikkat edin daha rahat yaşam sağlarsınız.Bu varlığın geliş amacı ise;
Sizi uyarma maksatlıdır...UYUMA KALK ALTINDA NİMET VAR demeye çalışmasıdır.Sizinle iletişimi bu şekilde kurmaya çalışır.Peki tırnak parçası nimet mi? Evet çünkü bu varlıkların yiyeceği ise kemik ve türevleridir...
TEKRAR YAZIYORUM YUKARIDA BELIRTTIGIM 4 MADDEYE DIKKAT EDIN DAHA RAHAT UYURSUNUZ...PEYGAMBERIMIZIN BIZLERE TAVSIYE ETTIGI SURE VE DUALARIDA ONCELIKLE EKSIK ETMEDEN TABIKI...Ben bunlara dikkat ediyorum geldigindede Ayetel Kürsi yi okumaya calıyor bitirmeme yakın gidiyor...kalkıp yatagımın altını(baza altı dahil) temizliyorum kesinlikle bir parca buluyorum...sonra uykuma devam ediyorum...Selamlar