Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
18:59, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 09 Aralık 2025 - 19:00
Arama
MaviKaranlık Forum
Turhan Alçelik
-
Tek Mesaj #2
Baturalp
Ziyaretçi
28 Mart 2016
Ziyaretçi
Yrd. Doç. Dr. Turhan ALÇELİK
1982 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1991 yılında SivasCumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasa başladı. 8 yıl süreyle ülkemizin farklı yörelerinde Genel Tıp ve Acil Servis Doktorluğu, Cumhuriyet Üniversitesi ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültelerinde Öğretim Üyeliği ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği yaptı.
20-21 Dönem Giresun Milletvekilliği yapan Dr. Alçelik, uzun süre TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi olarak çalıştı. 10 yılı aşkın bir süredir geleneksel tıp uygulamaları ve doğal tedavi yöntemleri ile aydınlatma alanlarında araştırmalar yapan Turhan hocamızın ABD, Avrupa ve Rusya’da onaylanmış Patentli Buluşları var.
Dr.Alçelik İsviçre Federal Hükümeti patronajında yapılan 34. Uluslararası Buluşlar ve Yenilikler fuarında kendi dalında Dünya Birinciliği Ödülüne layık görüldü. Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından 2006 Büyük Patent Ödülüne değer bulunan Yrd.Doç.Dr.Turhan ALÇELİK’e ödülü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.
Hem Göz Hastalıkları hem de Genel Hastalıklar konusunda araştırmaları devam eden Dr Alçelik’in “Göz Diyeti” isimli bir kitabı da var.
Kaynak
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 19:00
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız