Arama


Baturalp - avatarı
Baturalp
Ziyaretçi
9 Kasım 2016       Mesaj #3
Baturalp - avatarı
Ziyaretçi

Uygulanacak Genel Kurallar


Tüm yarışmalar süresince kullanılacak gülleler Organizasyon Kurulu tarafından verilecektir.
Sporcu ve sporcuların kendileri veya sponsorları tarafından temin edilerek yarışmaya getirilen güllelerde IAAF onayı ve sertifikası aranacaktır. Bu gülleleri Organizasyon Kurulu kontrol ederek onayladıktan sonra kullanılmasına izin veri,lecektir. Getirilen gülleler organizasyon kurulunun verdiği güllelerle aynı model veya marka ise getirilen güllelerin kullanılmasına izin verilmeyecektir.

Atış yaparken yarışmacı herhangi bir yolla, örneğin, iki ya da daha çok parmağını bandajlamak ya da vücuduna ağırlık bağlamak gibi kendisine yardım veya avantaj sağlayacak her hangi bir araç veya malzeme kullanmayacaktır. Bandajlar eller ve parmaklar üzerinde, iki ya da daha çok parmağın birlikte bandajlanmaması kaydıyla sürekli olabilir. Bu bandajlar yarış başlamadan önce yarışma hakemi tarafından kontrol edilir. Yarışma sırasında atış yaparken eldiven kullanılamaz.

Daha iyi bir kavrama sağlayarak, güllenin el içinden kaymasını önlemek maksadıyla ellerin içine sürmek için toz şeklinde uygun bir maddeyi sürmeye izin verilir. Yarışmacılar bu maddeyi boyunlarına da sürebileceklerdir. Ayrıca bu toz maddeyi gülleyede sürebilirler.

DEVAMI >>>> Gülle Atma Nedir? Gülle Atma

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.