Arama

NoTHiNGaM FoReST - avatarı
NoTHiNGaM FoReST
Ziyaretçi
8 Aralık 2006       Mesaj #956
NoTHiNGaM FoReST - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
aesen adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar evimdeki elektrik hattından adsl internet erişimini nasıl verebilirim. kablo çekmek istemiyorum

adsl modemini fişe tak

Alıntı
apachi7 adlı kullanıcıdan alıntı

Makinamın sağ alt toolboxun da mayın iconu var ve üzerine gelindiğinde "critical System Errors " mesajı çıkıyor spyware adaware ve windefender symantec antivirus çalışmakta fakat halen bu mayın iconu durmakta ve belli aralıklarla iexplorer kendiliğine açılmakta winantivirus ve Security Center sayfası açılmaktadır.

Aman bana bi çare hemenMsn Sad

program ekle kaldırda varsa eğer sil o mayın zımbırtısını ve dikkat et bir program kurarken başlata kurma

Alıntı
turkeraydin adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba değerli arkadaşlar. Benim sorunum şu dur ki. Ben 2. el bi laptop aldım ancak daha sonra format atmak zorunda kaldım. Laptop üzerinde dagili kamera var ama bilgisayar görmüyor ve yazılımı yok bende .Ama geçenlerde SPLIT CAM. isimli programı indirdim ve onda bir kaç defa çalıştı ve bir türlü aklım ermedi.Bu sorunu halletmem için bana yardım ederseniz çok sevinirim...
Beko laptop kullanıyorum XP pro işletim sisteminde 1024 kbps bağlantıdayım

bilgisayarıma sağ tıla ve özelliklere gir ordanda da donanım/aygıt yöneticisine gir
en üstte bilgisayarının adını göreceksin üzerine sağ tıkla ve donanım değişikliklerini tara
eğer sorun yoksa kamerayı bulur ve adımları taki edip kurarsın
ama eğer sorun varsa kameranın üzerinde bir ünlem işareti göreceksin ünlem işareti varsa sürücüsünü bulup kurmalısın

Alıntı
sgulpelit adlı kullanıcıdan alıntı

benim bi tane maaş hesaplama programım var adı pemsis çalışmasında bu güne kadar bir problem yoktu fakat bu gün programım çalışmıyor devamlı hata raporu verip geri kapanıyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz

programın demo versiyon ise pasif olmuş olabilir veya virüs programın onun bazı dosyalarını silmiş yada bloke etmiş olabilir
tavsiyem tamamen program ekle kaldırdan sil ve tekrar kur
Son düzenleyen Blue Blood; 8 Aralık 2006 17:33