Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 95

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.463 Cevap: 2.932
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
3 Aralık 2006       Mesaj #941
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
red_sea adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar
bilgisayarımda bir trojen var ve bunu nasıl yok edebilirm.

konunun başında kullandıgım başlık simgesinin aysını; yani üçgen içinde ünlem işareti.işte bu simge;
sistem (system tray)arkasında gözüküyor,sag alt köşede.baloncuk işareti çıkarıyor sürekli ve üstüne geldimde "critical system errors" yazıyor ve durmadan yanıp sönüyor.üstüne tıkladıgımda ise "virusburst" isim lii siteye baglanıyo..

"msconfig" de hiç bir işe yaramadı, ad-aware programı ile de tarama yaptığımda ise kayıt defterindeki gösterdigi dizinleri sildim ama yinede işe yaramadı......

bu konuda n'apabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

benim şahsen kullandığım ve güvenim ve memnuniyetimin çok fazla olduğu spyemergency programını edinip update ini gerçekleştirdikten sonra makinanızı komple bir taramadan geçirip ne bulursa güvenle silmenizi öneririm bu güne kadar tüm tanıdıklarıma bu tür sorunlar için bu programı önerdim ve herkes benim memnuniyetimi paylaşıyor program türkçe dil seçeneği ile çok kolay kullanıla biliyor makinanızı hiç rahatsız etmiyor hissetmiyor bile makina taraması sonderece hızlı trojan ve spy larda inanılmaz başarılı memnun kalacağrınızı düşünüyorum sanırım sorununuzu halleder

Alıntı
tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba.
Bilgisayarımı açıyorum windowsa hoşgeldiniz diyor orada kalıyor Msn Happy açılış sesi de gelmiyor. Resetliyorum düzeliyor. Bu problemi sürekli olmasa da rahatsız edici bir düzeyde yapıyor. Sorunumun ne olabileceği hakkında yardımcı olablirseniz çok sevinirim

bilgisayarınızın driwer larını tekrar kontroledin sorununuz büyük ihtimalle onlarla alakalıdır diye düşünüyorum sücüler de bir hata olmalı ulaşamayınca pc açılmıyor büyük ihtimalle
Son düzenleyen necati1; 3 Aralık 2006 00:51 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
nortoncris - avatarı
nortoncris
Ziyaretçi
3 Aralık 2006       Mesaj #942
nortoncris - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadasım ya ocagına dustum gıbı bır sey oldu ınternet acılan sayfayı desıtıremıyom o bolumu kullkanamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
melik2a - avatarı
melik2a
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #943
melik2a - avatarı
Ziyaretçi
P5S800-UM ASUS ANAKAR SÜRCÜSÜSÜNÜ İNTERNETTEN İDNDİRMEK İSTİYORUM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİ
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #944
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nortoncris adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadasım ya ocagına dustum gıbı bır sey oldu ınternet acılan sayfayı desıtıremıyom o bolumu kullkanamıyorum

PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Alıntı
melik2a adlı kullanıcıdan alıntı

P5S800-UM ASUS ANAKAR SÜRCÜSÜSÜNÜ İNTERNETTEN İDNDİRMEK İSTİYORUM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİ

ASUSTeK Computer Inc.-Support-
onur_um - avatarı
onur_um
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #945
onur_um - avatarı
Ziyaretçi
BENİM PC CHAT PROGRAMUNA GİRMİYOR NEDEN OLABİLİR ÇOK ACİL İHTİYACIM VAR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #946
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Bozulmuştur sil yeniden kur
jaws - avatarı
jaws
Ziyaretçi
4 Aralık 2006       Mesaj #947
jaws - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.
BEnimkisi garip bir sorun.Umarım yardım edecek birini bulurum.

Elimde 2 tane farklı boyutlarda (80-200) samsung sata hdd var.Bunlardan 80GB olan hali hazırda makinede işletim sistemi kurulu olarak çalışıyıordu.Başka bir makineye ait olan diğer (200GB) sata hddi 80 gb takılı olan makinenin 2. sata yuvasına takıp 200 gb lığa format attım ve xp kurdum( slave master yapmadım,gerek kalmadı).bu işlem sırasında 1.HDD e bi işlem yapmadım.Sonra açılışta bana hangi HDD de işletim sistemi başlatacağımı sordu hangisini seçsem sorunsuz başlatıyordu.Sonra 200 gb olan hdd i çıkardım ve sistemi tekrardan başlattım ama benim 80 GB hdd ve işletim sistemi görünürde yok.biosda primary device dan bakıyorum HDD yi görmüyor.
şimdi ne yapmalıyım? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ayay58 - avatarı
ayay58
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #948
ayay58 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sizlerden bir ricam var bilen varsa lütfen yardım edin imdatttttttt vep cameram benim pc de calışmıyor daha doğrusu calışıyrdu saonra ne olduysa önce bilgi sayarı yavaşlattı daha sonrada calışmadı b sayarı servise götürdüm hiç bir saorun yok dediler camerayıda kendi servisine yolladım onlarda bir sorun yok dediler .ancak camerayı başka bilgi sayara takınca cok ğüzel calışiyor.benim bilgisayarada başka camera takınca cok ğüzel çalışıyor .sorunu kimse çözemedi 2 servise götürdüm çözemediler bilen varsa bana acilen yardım etsin.
apachi7 - avatarı
apachi7
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #949
apachi7 - avatarı
Ziyaretçi
Makinamın sağ alt toolboxun da mayın iconu var ve üzerine gelindiğinde "critical System Errors " mesajı çıkıyor spyware adaware ve windefender symantec antivirus çalışmakta fakat halen bu mayın iconu durmakta ve belli aralıklarla iexplorer kendiliğine açılmakta winantivirus ve Security Center sayfası açılmaktadır.

Aman bana bi çare hemenMsn Sad
mtnmrtn - avatarı
mtnmrtn
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #950
mtnmrtn - avatarı
Ziyaretçi

Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim...Bilgisayarımda geri yükleme tarihlerimin 1,5 ay öncesi tarihleri silindi.Oysa 1,5 ay önceki ve daha eski geri yükleme tarihlerime ihtiyacım var.Silinen bu geri yükleme tarihlerimi tekrar bilgisayarımda etkin hale nasıl getirebilirim(1,5 ay önce manuel olarak yeni bir geri yükleme noktası oluşturmuştum.Bilgisayar oluşturduğum manuel geri yükleme tarihini kaydederken öncekiler aniden silindiler)...selamlar.
Son düzenleyen mtnmrtn; 5 Aralık 2006 18:36 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi