Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
11:26, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 25 Nisan 2024 - 11:26
Arama
MaviKaranlık Forum
Hangi besin hangi organ tarafından sindirilir?
-
Tek Mesaj #5
nötrino
Yasaklı
16 Aralık 2016
Mesaj
#5
Yasaklı
Alıntı
Karbonhidrat, yağ ve proteinlerin ortak özellikleri nelerdir?
Karbonhidrat, Yağ ve Proteinlerin Ortak Özellikleri
Organik özellikli bileşiklerdir!
Üç bileşiğin de yapısında Karbon ( C ), Hidrojen ( H ) ve Oksijen ( O ) bulunur!
Enerji verici bir nitelik taşırlar!
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 11:26
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...