Arama


27 Eylül 2017       Mesaj #6
Avatarı yok
Yasaklı
Saç dökülmesinden muzdarip olan bir kişiyseniz, yalnız değilsiniz. Aslında, çoğu insan hayatının bir döneminde çeşitli nedenlerden ötürü saç dökülmesi sorunu ile baş başa kalmaktadır. Fakat saç ekimi işlemini tercih etmeden önce kendinize sormanız gereken birkaç şey vardır. Saç ekimi cerrahisi öncesinde kendinize sormanız gereken soruları sizler için derledik;

Kellik düzeyim nedir?

Saç dökülme cerrahisi söz konusu olduğunda, kellik seviyeniz son derece önemlidir. Eğer yeterince fazla saçlarınız varsa, işleme gerek kalmayabilir. Öte yandan, yeterli miktarda saç FUE saç nakli gibi uygulamalara uygun olmayabilir. Buna ek olarak, cerrahi son çare olarak düşünülmelidir. Dolayısıyla, uzun süre saç dökülmesi yaşıyorsanız ve başka tedavilerde başarı elde etmediyseniz, bir saç ekimi işlemi sizin için doğru olabilir.

Bu işlem için makul bir yaşta mıyım?

Saç dökülmesi ayrım gözetmese de, saç ekimi ameliyatları 25 yaşın altındaki hastalarda uygulanma konusunda halen tartışmalıdır. Bunun nedeni, başta bir kişinin hayatının bu noktasında vücutlarının gelişimin nihai aşamasında olmasıdır. Buna ek olarak hasta "şok kaybı" yaşayarak sağlıklı saçlarını da kaybedebilir. Şok kaybı, cerrahi bir işlemin travmasına bağlı saç kaybıdır.

Saç ekimi ameliyatı için uygun muyum?

Bazı insanlar için, saç ekimi işlemi doğru bir tercih olsa bile uygunluk konusunda sorunlar oluşabilir. Ancak genel anlamda eğer hastanın genel sağlık düzeyi iyiyse saç ekimi cerrahisi için uygun bir aday demektir.
Son düzenleyen Safi; 29 Eylül 2017 01:49 Sebep: Reklam Yasaktır