Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2018       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
zihin kontrolü bir gerçektir. ama internet sitelerinde, kitaplarda yer alan bilgiler uygulanmakta olan zihin kontrolünü anlatmakta yetersiz kalıyor. uzaktan kişiye düşünce gönderme, kişinin düşüncelerini okuma, kişinin rüyasına girme, kişinin iradesini kişi farkında olmadan ele geçirme, hatta kişiye cinayet işletme mümkündür. örneğin zihin kontrolcülerinin ekran maşalarından müge anlı'nın programında, işlediği daha doğrusu kendisine işletilen cinayeti itiraf eden hurdacı himmet aktürk aslında bir zihin kontrolü kurbanıydı. çok büyük olasılıkla münevver karabulut'u öldüren cem garipoğlu da öyleydi. hatta garipoğlu'nun hapishanedeki intiharına da zihin kontrolü yoluyla neden olunmuştur. sunucu zahide yetiş iyi bilir bunu.
ankara'da yaşayan sıradan bir şahıs ve ailesi 14 senedir devletin, devleti yönetenlerin bilgisi ve onayıyla zihin kontrolü kurbanı haline getirilmiştir. bu işkence medya desteğiyle ve zihin kontrolüne ek olarak hedef haline getirilen şahıs ve ailesine uygulanan tacizlerle yürütülmektedir. grup halinde takip ve taciz, bitişik dairelerden gürültü çıkartma, kişinin internet kullanımını sürekli denetim altında tutma, siber saldırılarla bilgisayara zarar verme, satın alınan besin madddelerine; çay, süt, peynir, ekmek vs. içine kağıt, idrar, meni, tükürük, sümük, dışkı, erkeklik veya kadınlık hormonu koyma bu şahıs ve ailesine uygulanan tacizin rutini halini almıştır. aile bireylerine felç, beyin kanaması, kalp krizi geçirtmişler, ailenin akrabalarını önceden haber vererek öldürtmüşlerdir.
bu tacizde hepimizin her gün izlemekte olduğu tv kanalları ve bu kanalların ekran yüzleri büyük bir istekle rol almaktadırlar. ntv, atv, cnntürk, fox tv, habertürk, kanal d, star tv , trt, ülke tv ve bilhassa bloomberg ht ve odatv.com internet sitesi tacizde başı çekmektedirler.
banyoya, tuvalete, mutfağa, oturma odasına, yatak odalarına gizli kamera ve mikrofonlar konmuş bu yolla elde edilen görüntü ve sesler üçüncü kişilere izlettirilmektedir. ev içinde yapılan hareketler tv'lerden, youtube kanallarından taklit edilmekte, şahıs ve ailesinin evin içinde yaptığı günlük konuşmalar yakındaki kamu binasında çalışan devlet memuru statüsündeki kişiler, oturulan sitedeki kapıcı gibi değişik kişilere dışarıdan yüksek sesle tekrarlatılmaktadır. bunların hesabı sorulmaya kalkıldığında bu kişiler aşırı saldırgan bir tutum sergilemişlerdir.
hedefe koydukları kişiye sürekli gözetleniyorsun mesajı vermek amacıyla banyoda, tuvalette, yatak odasında yalnızken yaptığı hareketlerin evin penceresini gören yoldan, tv kanallarından, internet sitelerinden, bazı youtube kanallarından tekrarlanması, internet kullanımı sırasında sürekli bitişik dairelerden gürültü patırtı küt küt vurma gibi yöntemlere aralıksız devam etmektedirler.
zihin kontrolü hedefteki şahıs ve ailesinin oturduğu bitişik dairelerden, yakındaki kamu binalarından, ikametgahın yakınına park edilen araçlara yerleştirilen aygıtlar, ya da ev içindeki elektronik eşyalara sinsice takılmış ileri teknoloji ürünü aletlerle yapılmaktadır. muhtemeldir ki birden fazla zihin kontrolü teknolojisi ve tekniği hedeflenmiş kişi ve ailesine aynı zamanda uygulanmaktadır.
bu bir nazi işkencesidir ve anlattıklarım yapılanların sadece küçük bir kısmıdır. elektromanyetik alanlara maruz kalmaktan doğan bir rahatsızlık hali, sübliminal yönlendirme vs. değildir.
zihin kontrolüne medyadan gönüllü bir şekilde katılanların isimlerini yayınlayalım:
ismail küçükkaya, hande demirel, zeynep erataman, güzem yılmaz, aslı şafak, burcu kaya, özlem sarıkaya, mehmet acet, soner yalçın, didem yılmaz, fatih altaylı, mesut yar, hakan çelik, ahmet hakan, oylum talu, okan bayülgen, yiğit bulut, müge anlı, ece üner, mahfi eğilmez, ertan özyiğit, sinan canan, caner taslaman isimmlerini saymakla yetineyim.
yakında aslı şafak'ı, didem yılmaz'ı veya bitişik daireden küt sesi çıkaran o ********leri hakim önüne çıkarmak ümidiyle çalışmalarımız sürüyor.
ekranlarda zihin kontrolü hakkında uzman sıfatıyla konuşan sinan canan, ertan özyiğit, nevzat tarhan zihin kontrolünün varlığını bilmekte ve gizlemekte hatta çıktıkları pelin çift'in, cansu canan'ın konuyu işliyor gibi görünen ama dezenformasyon amacını taşıyan programlarında sözde zihin kontrolünü gerçeğini sahte bilgilerle saptırmaya uğraşırken bile hedefledikleri kişiye zihin kontrolü yapmaya devam etmektedirler. soysuzluk dizboyudur. bunlar varsayım, rastlantı, hezeyan veya şaka değil arkadaşlar. bizzat denenmiş, test edilmiş, somut olarak gerçekliği kanıtlanmış binlerce deneyimin sonucunda varılmış kesin bilgilerdir.
olayın yabancı ülke ayağı da var. pentagon'un ileri teknoloji araştırma birimi darpa ya da son günlerde adı sıkça duyulan elon musk'ın isimleri de zihin kontrolüyle birlikte anılmakta. türkiye'de tacizi sürdüren bu çete yabancı tv kanallarından da (fox news, cnn, skynews) bazı maymunlar devşirmişlerdir.
hepsine toptan dava açmanın bir yolunu arıyoruz! zira bunları kanıtlamak gerekecek. ama bu yaptıkları kesinlikle yanlarına kalmayacak! ü
üç yaşında çocuğu gariban bir hurdacıya öldürtmenin ağır bir bedeli olmalı müge anlı!