Arama

Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #1522
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vain adlı kullanıcıdan alıntı

tabiki ilk soyledigine katılıyorum.şimdi birara tutukluk oldu hem firefoxta adres gircegim yere bişiy yazamadım artı herhangi masaustundeki porgrama gircem 15 dakika giremedim artı acmak istedigim hiç bişey acılmadı kısacası ....

Bilgisayarınız kasılmıştır. Ram şişmiştir işlemci zorlanmıştır v.s. Bilgisayarınızı kapatın 5-10 sn bekleyin ve yeniden açın düzelir.

Alıntı
glsm adlı kullanıcıdan alıntı

MRB BNDE pc ye format attıktan sonra e yani cd yi görmemeye başladı bu yüzdende kartları tanıtamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Xp kullanıyorsanız ilk formattan sonra bu tarz sorunlar meydana gelmekte aslında bu bir donanım hatası. Şöyleki; Harddiskinizi ve CD-Rom'unuzu taktığınız IDE kablolarıyla alakalı bir sorun ...kontrol edin ve Jumper ayarlarına bakın. Slave Jumper ayarlı bir CD-Rom eğer IDE kablosunda Master yazan yere takılıysa ilk oturum açışta Windows CD-Romunuzu görmesine rağmen 10-15 sn sonra görmeyebiliyor.

Slave takıcağınız drive Ide kablosunun sonuna Master Drive ortaya gelicek şekilde ayarlayın...