Alıntı
vain adlı kullanıcıdan alıntı iyide bak bugun düzeldi ,ekran titremiyor ve hiç bişeyini düzeltmedim niye boyle arada ekran titrerki
galiba voltajla alakalı...
Sorunun cevabını vermişsizin zaten. Ben sizin monitörünüze gelen voltajı ölçemem... Ben veya bir başkası buradan sizin sistem sisteminizi bilmeden olasılıklara göre cevap veriyoruz. Verilen cevaplar bu güne kadarki tecrübe edindiğimiz ve o an aklımıza gelen yanıtlar oluyor.
Tavsiye edebileceğim şey kendinize 800 Watt veya üstü bir UPS (Kesintisiz güç kaynağı) almak olcak... Ayrıca gelen elektrik topraklamayla destekleniyormu buda var...
Alıntı
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı peki ben bu temayı yuklıcem ama kaldırmak ıstıyorum tama men ne yapmalıyım ??
Program ekle/kaldır 'ı kullanarak yükeldiğiniz Vista temasını uninstall edin.
Denetim Masası --->
Program Ekle/Kaldır --> Yüklediğiniz Vista teması
Sonra orjinal xp temasınızı yükleyin.
Alıntı
vain adlı kullanıcıdan alıntı benimde az once karsılastıgım bir porblemim var normalde internet exploereri ben firefox tercih ediyorum. acarsın girmek istedigin sayfanın ismini yazacakken yazamadım harfe basıoyrum calısmıyor ve mesela masa üstünde bir yere girmek istiyorum ozamanda kasrısındaki yere giriyor sorun nerde ?ve hata neyden kaynaklanıyor...
Tam olarak neyi kastettiğinizi anlıyamadım. Anladığım kadarıyla Firefox kullanıyorsunuz ve adres çubuğunda girdiğiniz web adresine yönlenmiyorsunuz ?