Alıntı
supadupufly adlı kullanıcıdan alıntı selam benim sorunum discovery ile ilgili işim acil olduğundan teknik destekte pek dolaşamadım ve konuyu varsada göremedim özür dileyerekten sorunumu açıklayım discovery son sürümünü indirip kurdum indirme ve yüklemede bi problem yokken çalışmaya geçerken hata verdi daha sonra kaldırıp bil. reset atarak yeniden yükledim bu sefer ''discovery ile aynı portu kullanan başka bi program var'' hatası verdi bunun üzerine tabi port numarasını bilmediğimden birkaç işe yaramaz bağlantı kullanan programı kaldırdım yine olmadı plus'ı da kaldırdım yine olmadı. son formattan sonra uzun süre discovery yüklemedim bu arada messengerın otomatik gelen güncellemelerini yaptım sürüm uyuşmazlığımı yada hala aynı portu kullanan bi programmı var bilmiyorum. bu portları nasıl görebilirim yada suya sabuna dokunmadan discovery i nasıl tekrar çalışır hale getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
MessengerDiscovery Teknik Destek ve MDX2TR konularına ait mesajınız, bu konuları inceleyin.
https://www.msxlabs.org/forum/a/
Port açmakla ilgili bir adres:
http://forum.donanimhaber.com/m_1012655/tm.htm Alıntı
yavuz64 adlı kullanıcıdan alıntı Selamlar msn ile ilgili bir sorunum var
karsı tarafla yazarken sesli uyarı gelmıyor . araçlar menusunde hersey işaretli mesela goz kırpması yollayınca bu karsı tarafa sesli olarak iletiliyo ama hem birisi msn açtıgında hemde yazısma sırasında ses sorunu var msn 7, 5 kullanıyorum kaldırıp tekrar kurdum ama sorun hallolmadı. bilgisayarı yeni aldım ne yapabilirim.
MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > aşağıdaki resimde gösterilen ekran:
Uyarılar ve Sesler bölümündeki tüm kutucuklar işaretlenmiş olmalı. Sonra 'Sesler...' tuşuna tıklayın, resimde gösterildiği gibi Ses Efekti ekranı altından MSN Messenger seslerini bulun. Ben birçok sesi kapatmıştım, o yüzden eklediğim resimde çoğu olay sessiz. 'Gözat...' tuşuna tıkladıktan sonra olaylar için \Program Files\MSN Messenger\ klasörü altındaki ilgili ses dosyalarını belirtin... (Yeni ileti için type.wav, oturum açma sesi için online.wav vs...)
Alıntı
Symbol adlı kullanıcıdan alıntı Sevgili arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler , benim 80048820 sorunum var , yukarılarda dediğiniz gibi başlat çalıştır komut yaz olayını yaptım fakat msn m hala açılmıyor aynı hatayı veriyor ve onar dediğimde aşağıda resimde de gördüğünüz gibi İE çevrim dışı ayarı işaretlenmemiş çıkıyor ...Acaba sorun nereden kaynaklanıyor , lütfen yardım edin. Teşekkürler şimdiden.
MSN Messenger 7.5.0322 sürümüne sahip misiniz? Eğer en son sürüme güncelleştirme yapmadıysanız aşağıdaki bağlantıdan 7.5.0322 resmi türkçe yamasını indirebilirsiniz. Yamayı uyguladıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Alıntı
idrisovalı adlı kullanıcıdan alıntı sitenize yeni üye oldum benim sorunum gelen mesajlarımı okuyamıyorum ve msj yollayamıyorum msn deki meil bölümü açılmıyor
Daha fazla teknik bilgi ve detay vermeniz gerekiyor. Sorun MSN Messenger'da mı oluyor yoksa hotmail'de mi? Web tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz? İkinci bir tarayıcıda denediniz mi ? (Internet explorer, firefox...)
Alıntı
panda69 adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaslar merhaba benim msndeki problemim hicbir avatarımın kaydedilmemesi ve gostermemesi aynı zamanda personal message'ın devamlı silinmesi defelarca msn sildim yükledim fakat gecmedi. yardimlarınız icin simdiden tesekkürler 
MSN Messenger'ın kaldırılması, kişisel içeriklerin silinmesi için yeterli değildir. Aşağıdaki mesaj içinde bulunan bağlantıya tıklayarak bu kişisel içeriklerin saklandığı klasöre ulaşma konusunda bilgi alabilirsiniz. (Konuyu inceledikten sonra neyi kastettiğimi anlayacaksınız. Adı rakamlardan oluşan tüm klasörleri silerseniz, o bilgisayarda oturum açtığınız tüm hesapların kişisel ifadeleri, görüntü resimleri, göz kırpmaları vs vs silinmiş olur...)
Alıntı
Bu sorun genelde hesabınızda çok fazla kişisel ifade, görüntü resmi, göz kırpması, dinamik görüntü resmi, arka plan vs. olduğunda ortaya çıkar... Kullanmadıklarınızı kaldırın, sonra birkaç kişisel içerik ekleyip oturumunuzu kapatıp tekrar açın. Kaydedilip kaydedilmediklerinden emin olun... Çok fazla kişisel içeriğe sahip olduğunuzda, bir noktadan sonra tek bir ekstra kişisel içerik daha eklemek daha önce eklediğiniz tüm kişisel içeriklerin silinmesine ve sadece standart msn içeriklerinin kalmasına neden olabilir... Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?