Arama

Hayaletim - avatarı
Hayaletim
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #13
Hayaletim - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lionhead adlı kullanıcıdan alıntı

hell_boy Msn Happy
teknik bir bigi verdıgın ıcın tskr ederım ...Msn Wink

DJandByMoSaD= sende guzel bir bilgi vermışsin ama eksık var !! hacker giremez diye bir şey yok isterse girer bunu böyle bil sen kendini jambaz mı sandın karşındakı ustanın ustası bunu böyle bil sana birde bu yaştan sonra hackerlığı ögretecek degilim ister ev olsun ıster iş ister cafe ister laptop hıc bir sey farketmez girer sakın ola karşındakini hafife alma çok can yakabilir Msn Sarcastic

Selam Kardes s Arkadaslar sana laf atmamiski Hackeler giremesindiye bir iki örnek veriyorlar.Bence yazdiklari cok güzel seyler.Hem sen Hackermisinki ? Hem olsan kac yazar yani Hackerler birer Öcü degiller Kormayin bukadar. Bir bilgisayara orada burada yazilan yazilara bakarak uygulayarak yapilan Ataklar Hicbir zaman Kisiyi Hacker saymaz Kardesim. Unutmayinki Bizler olmasak Crackleri Programlari zor bulurdun.

Alıntı
didem77 adlı kullanıcıdan alıntı

[php]

Bu dediklerini yaptım ancak 6. "EnablePMTUDiscovery" değeri 0. bende daha üst sıralarda, değeri 1 olarak kayıtlı.Yeniden yazamıyorum sadece değerini 0 olarak değiştirdim.Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Siralama Farketmez
Degerini O yapmissin ok dir.
Son düzenleyen Hayaletim; 30 Mayıs 2007 23:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi