Arama

PC'nin Uzaktan Hacklenmesini Önlemek

Güncelleme: 17 Şubat 2013 Gösterim: 13.545 Cevap: 21
hell_boy2006 - avatarı
hell_boy2006
Ziyaretçi
16 Eylül 2006       Mesaj #1
hell_boy2006 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar Uzaktan bır bılgısayar Kullanıcısının ortalıkda dolasan Programları Kullanarak Bılgısayarınıza Gırıs yapmasını yanı Bilgisayarınızı Hacklemesını engelleyin ! Dns , NetBios , Bios , uzerınden giris yapabılırler ! Ancak engelleyecegımız bır ıkı seyden sonra Zorlasacaktır !

Sponsorlu Bağlantılar
1. Öncelıkle Bılgısayarıma Sag tıklayın ve Yöneti secin !

2. Yönetin İçindeyiz .. Sımdı Hizmetler ve Uygulamaları tıklayınız , Karsınıza gelen pencereden Hizmetleri tıklayınız . Hizmetlerin İçindesiniz !

3-ordaki seçeneklerden "telnet" i,"uzaktan erişim bağlantı yöneticisini","uzaktan erişim otomatik bağlantı yöneticisini" ve "uzaktan kayıt yöneticisini" durdur deyip kapatıyoruz artık bilgisayarınız ipsini alsalar dahi giremezler çünkü diğer bilgisayarlarla bağlantı kurmasını engelledik yaptıkları çağrılara olumsuz yanıt alıcaklar ve bilgisayarınız güvende olcak
teşekkür we replerini bekliyorum
DJandByMoSaD - avatarı
DJandByMoSaD
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #2
DJandByMoSaD - avatarı
Ziyaretçi
kardeş sen en ıyısnı yapmak için şunaları dınle:=::=:=:=:=:=:lk önce registry editoru çalıştırın(Başlat>Çalıştır> regedit yazın). Oradan: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\
Parameters bölümünü bulun. Sayfanın boş bir kısmına sağ tıklayarak yeni 7 tane dword dosyası oluşturun. Bunların adı ve özelliği sırasıyla şöyleMsn Sadİlk önce oluşturulan dosyalara şu adları girin* dosyayı açıp yazdığım değerleri yazın)Msn HappyMsn HappyMsn Happy:
Sponsorlu Bağlantılar

1. "TcpMaxDataRetransmission" değeri 2.
2. "SynAttackProtect" değeri 2.
3. "TcpMaxHalfOpen'' değeri 100.
4. "TcpMaxHalfOpenRetried" değeri 80.
5. "EnableDeadGWDetect" değeri 0.
6. "EnablePMTUDiscovery" değeri 0.
7. "KeepAliveTime" değeri 300000.

sakın yanlışlık yapmayın yoksa işe yaramaz!

Bu işlemleri yaptıktan sonra hackerlar sisteminize giremez. İsterseniz bir deneyin ben denedim. Bu işlemleri yapmadan önce benle aynı modemi kullanan başka bir bilgisayarı denedim* sisteme rahatça girebiliyordu. Ama bunu kurduktan sonra hiçbiri bilgisayarıma giremiyor
lionhead - avatarı
lionhead
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2006       Mesaj #3
lionhead - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
DJandByMoSaD adlı kullanıcıdan alıntı

kardeş sen en ıyısnı yapmak için şunaları dınle:=::=:=:=:=:=:lk önce registry editoru çalıştırın(Başlat>Çalıştır> regedit yazın). Oradan: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\
Parameters bölümünü bulun. Sayfanın boş bir kısmına sağ tıklayarak yeni 7 tane dword dosyası oluşturun. Bunların adı ve özelliği sırasıyla şöyleMsn Sadİlk önce oluşturulan dosyalara şu adları girin* dosyayı açıp yazdığım değerleri yazın)Msn HappyMsn HappyMsn Happy:

Bu işlemleri yaptıktan sonra hackerlar sisteminize giremez. İsterseniz bir deneyin ben denedim. Bu işlemleri yapmadan önce benle aynı modemi kullanan başka bir bilgisayarı denedim* sisteme rahatça girebiliyordu. Ama bunu kurduktan sonra hiçbiri bilgisayarıma giremiyor

hell_boy Msn Happy
teknik bir bigi verdıgın ıcın tskr ederım ...Msn Wink

DJandByMoSaD= sende guzel bir bilgi vermışsin ama eksık var !! hacker giremez diye bir şey yok isterse girer bunu böyle bil sen kendini jambaz mı sandın karşındakı ustanın ustası bunu böyle bil sana birde bu yaştan sonra hackerlığı ögretecek degilim ister ev olsun ıster iş ister cafe ister laptop hıc bir sey farketmez girer sakın ola karşındakini hafife alma çok can yakabilir Msn Sarcastic
yasamak kucuk bir umut we insana duyulan sewgiden ibarettir..
TuCeDu - avatarı
TuCeDu
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #4
TuCeDu - avatarı
Ziyaretçi
Beyler paylaşım için tşkler de sizin dedikleriniz güzenli deill yaptıklarınız sadece ekran almasını engeller ama hack önleyemezz...!Msn Grin
cagilgurbuz - avatarı
cagilgurbuz
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #5
cagilgurbuz - avatarı
Ziyaretçi
paylaşım için teşekkürler ben herkese korunmak için zone alarmı tavsiye ederim
mavidis - avatarı
mavidis
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #6
mavidis - avatarı
Ziyaretçi
valla engellyemez Msn Happy
ama demokrasıde careler tuken mezMsn Happy
finalvictory - avatarı
finalvictory
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #7
finalvictory - avatarı
Ziyaretçi
paylasım için tesekkürler
sonsaat - avatarı
sonsaat
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #8
sonsaat - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler ilk mesajda yazılanı denedim digerleri durduruluyor fakat uzakdan erişim baglantı yöneticisini durduramadımMsn Disappointed
ercanxxx - avatarı
ercanxxx
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #9
ercanxxx - avatarı
Ziyaretçi
ellerine sağlık kardeş
tesab - avatarı
tesab
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #10
tesab - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
DJandByMoSaD adlı kullanıcıdan alıntı

peki bu degerler ONDALIKMI? ONALTILIMI?