Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
6 Haziran 2007       Mesaj #1617
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ekimkaan adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarıma microsoft un kendi sitesinden explorer 7 Türçe indirdim fakat programın tamamı ayarlar dahil ingilizce .. başka bir yerden indirdim bu seferde işletim sisteminiz geçerli dili desteklemiyor şeklinde uyarı verdi..explorer7 yi nasıl Türkçe yapabilirim acaba..?

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Windows XP MediaCenter E 2005'e Internet Explorer 7 Türkçe yükleyemedim (işletimsisteminin dilini desteklemiyor dedi). İngilizce yükledim, bunu türkçeleştirmenin veya Türkçe kuruluma o hata mesajını yoksaydırmanın bir yöntemi var mı? Teşekkürler

Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Kullandığınız Windows sürümünün dil desteği nedir acaba? İngilizce versiyonmu kullanıyorsunuz yoksa Türkçe mi ?

Windows XP MediaCenter E 2005 hiç kullanmadım desteklemiyorsa eğer türkçe versiyonu bilfiğim kadarıyla yapılacak birşey yok. Ama şunu deniyebilirsiniz. İşletim sisteminizin dil desteğini Denetim masasından Türkçe olarak ayarlayın. Klavye sisteminizi ve diğer bölgesel seçenekler için Türkçeyi seçin ve sonra Internet Explorer 7 yüklemesini deneyin. İşe yararmı bilemem...

Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Bir forumda daha görmüştüm, başka biri de yükleyememiş. Media Center kendiliğinden Türkçe olmuyor kanımca, çünkü Program Ekle veya Kaldır'da Turkish patch diye birşey var ve Windowsun bazı kısımları hala İngilizce. Bu arada herhalde aslı İngilizce ki IE7 İngilizceyi yükleyebildim. Bölgesel ve Dil Seçeneklerinde herşey Türkçe olarak ayarlı ama sorun o değil herhalde. İşletim sisteminin dilinin nereden denetlendiğini bilebilirsem oraları kurcalardım ama bilmiyorum ki... yardımın için teşekkürler.

Arkadaşım işletim sistemin Media Center di mi? Bence sen siteden Türkçesini indirmedin, İngilizcesini indirdin. Artı, bir çözüm bulamadım ben buna. Yani içindeki dosyaları tamamen türkçe versiyonun dosyalarıyla değiştirdim, hiçbirşey değişmedi. Sanırım Türkçeyle ilgili şeyler Windows'un başka klasörlerinde saklanıyor. Doğrudan Program Files/Internet Explorer klasöründe değil.

Not: Bir dahaki sefere forumda arama yaptırın, olaki sorununuz daha önce sorulmuştur ve cevaplar verilmiştir.