Alıntı
abrek72 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar merhaba ben burada ve bilgisayarda yeniyim,yardımcı olursanız sevinirim.
indirdiğim programlar zip.olarak kaydediliyor programların exe dosyasını tıklayınca prog.görünüyor ama prog. listesinde yok yani prog.kullanmak isteyince winrarı açıp oradan dosyasını bulup açmakla uğraşıyorum,önceden indirdiğim prog.ları unınstall ile kuruyordum prog.listesinde görünüyordu.acaba yanlış bi ayar değişikliği mi yaptım lütfen yardımcı olun
Yapmanız gerekenleri aşağıya yazıyorum dikkatlice okuyup uygulayın.
Öncelikle klavyenin sol tarafındaki Shift (Yani yukarı doğru ok şeklinde simgesi olan tuş)tuşuna basıyoruz ve basılıyken masaüstü veya harhangi bir klasör içindeki herhangi bir zip dosyasını mouse ile seçip sağ tuş yapıyoruz. Aşağıdaki gibi Birlikte aç menüsü aktif olmuş oldu. Şimdi Resimde de gördüğünüz gibi
Birlikte Aç sekmesinden
Program Seç sekmesini tıklıyoruz....
Karşımıza Aşağıdaki pencere gelicek. Buradan Winrar 'ı (yada kullanmak istediğiniz Sıkıştırma programını seçin) seçiyoruz. Sonra aşağıdaki
Bu tür dosyaları açmak..... Seçeneğinin çeltiğini işaretleyip Tamam tuşuna basıyoruz.
Artık zip uzantılı dosyaları seçtiğinizde direk Winrar programıyla beraber başlayacaktır.
Alıntı
ekimkaan adlı kullanıcıdan alıntı bilgisayarıma microsoft un kendi sitesinden explorer 7 Türçe indirdim fakat programın tamamı ayarlar dahil ingilizce .. başka bir yerden indirdim bu seferde işletim sisteminiz geçerli dili desteklemiyor şeklinde uyarı verdi..explorer7 yi nasıl Türkçe yapabilirim acaba..?
Sorun Internet Explorer yüklemenizi yanlış dil desteği ile kurmanızdan kaynaklanıyor. Aşağıya Türkçe versiyonun linkini veriyorum. İşletim sisteminizi seçip indirebilirsiniz.
Download Internet Explorer 7 TR Internet Explorer 7: yüklemeler