Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Windows XP MediaCenter E 2005'e Internet Explorer 7 Türkçe yükleyemedim (işletimsisteminin dilini desteklemiyor dedi). İngilizce yükledim, bunu türkçeleştirmenin veya Türkçe kuruluma o hata mesajını yoksaydırmanın bir yöntemi var mı? Teşekkürler
Alıntı
ekimkaan adlı kullanıcıdan alıntı bilgisayarıma microsoft un kendi sitesinden explorer 7 Türçe indirdim fakat programın tamamı ayarlar dahil ingilizce .. başka bir yerden indirdim bu seferde işletim sisteminiz geçerli dili desteklemiyor şeklinde uyarı verdi..explorer7 yi nasıl Türkçe yapabilirim acaba..?
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşım işletim sistemin Media Center di mi? Bence sen siteden Türkçesini indirmedin, İngilizcesini indirdin. Artı, bir çözüm bulamadım ben buna. Yani içindeki dosyaları tamamen türkçe versiyonun dosyalarıyla değiştirdim, hiçbirşey değişmedi. Sanırım Türkçeyle ilgili şeyler Windows'un başka klasörlerinde saklanıyor. Doğrudan Program Files/Internet Explorer klasöründe değil.
Not: Bir dahaki sefere forumda arama yaptırın, olaki sorununuz daha önce sorulmuştur ve cevaplar verilmiştir.
Galiba ben bu soruna bir çözüm buldum, henüz denemeye fırsatım olmadı ama sanki olacak gibi. IE7 İngilizce kurduktan sonra şu adresten gerekli dosyayı indirip kurucaz ve IE7 'miz Türkçe olacak.
Download details: Windows Internet Explorer 7 MUI Pack for Windows XP SP2
ekimkaan, bu yöntem sorunu çözdüyse teşekkürünü bekliyorum ki bir işe yaradı mı merak ediyorum.