Alıntı
janberd adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaslar,mail bölümüm ingilizce nasıl türkceye cevirebilirim yardımcı olurmusunuz??

"Options"a tıkla, en aşağıya gel, tekrar Options'a tıkla. Açılan sayfada Select /Change Language'a tıkla ve açılan sayfada Türkçe seç ve Save (Kaydet) tuşuna bas. Artık Türkçe oldu.
Alıntı
altinyavuz adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar ilk önce kolay gelsin demek istiyorum.
benim hotmail hesabımda devamlı anlasız türkce olmayan karakterler var. onları bir türlü çözemedim. bunun nasıl yapılacağını bilen varsa bana yardım etsin.
teşekkürler.
Forumda e-posta adresi vermek iyi bir fikir değil. Sorununu zaten yazmışsın buraya di mi, yardım edecek olan buradan eder. Anlamsız karakter derken sayfanın bütününde mi oluyor, yoksa sadece e-postalarda mı oluyor? MSN Hotmail mi kullanıyorsun, Windows Live Hotmail mi kullanıyorsun? Windows Live Hotmail kullanıyorsan Klasik sürümünü mü kullanıyorsun, Tam sürümünü mü kullanıyorsun? Bazı durumlarda tarayıcının Görünüm menüsünden Kodlama şeklini değiştirerek düzeltebilirsin.