Alıntı
İsyanAteşİ adlı kullanıcıdan alıntı merhabalar msn i açamıyorm.. 80048834 nolu hata kodunu veriyor.. Forumda arattım ancak bir sonuç bulamadım.. Yardım edebilirseniz sevinirim..
Hata koduyla birlikte hata mesajını da yazarsanız, çözüm önermemiz daha kolay olur.
Alıntı
derdo adlı kullanıcıdan alıntı SELAM ARKADASLAR
Ben msn messenger da görüntülü konusma esnasinda görüntü donuyor ve pc kendiliginden reset atiyor bu daga öncen olmamisti.pc de virüs yok taratim kaspersky 6.0.1.411 versiyonunu kullanuyorum.ben kameradan süpeleniyorum cünkü kamerayi leptopa kurdum ondada ayni sorunu yasadim.ama garip olan kamera kayit yapiyor foo cekiyor problem yok sadece msn mssengerda görüntülü sohbet esnasinda birden bire resetatiyor yardimci olurmusunuz..acaba mssengerla ilgili bir püf noktami var..
Windows'unuzla ya da aygıt sürücünüzle ilgili bir sorun olabilir. Kameranız için bir yeni ya da bir eski sürücüyü indirip kurun, o şekilde deneyin.
Alıntı
By_Satanist adlı kullanıcıdan alıntı
Bu özellik, MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde yer alacak. Başka bir eklentinin bu özelliği sağlayıp sağlamadığı konusunda bir fikrim yok. Messenger Plus! Live Script'lerine bakabilirsiniz.