Arama

Jojo - Tek Mesaj #3

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
19 Ağustos 2007       Mesaj #3
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
jojo

Gerçek ismi Joanna Noelle Levesque olan JoJo, müzik hayatına babasının Blues vokalisti ve annesinin kilise korosunda yer alması gibi avantajlarla başladı. Küçükken annesinin tarzını pop müziğe uyarlamaya başlayan JoJo, ilk performansını televizyon şovu “Kids Say The Darndest Things: On The Road In Boston”da 1967 Aretha Franklin şarkısı “Respect”i yorumlayarak sergiledi. Performansı sonrası beğeni toplayan JoJo, katıldığı başka şovlardan sonra Blackground Records ile anlaştı. Bir demo çıkartan ve içinde Stevie Wonder’in “Superstition”ı, Mark Rice’ın “Mustang Sally”si ve Aretha Franklin’in “Chain Of Fools”u gibi parçalarını yorumlayan JoJo, ilk gerçek çıkışını çıkarttığı single “Leave (Get Out)” ile yakaladı.

13 yaşında çıkarttığı “Leave (Get Out)” ile uluslararası başarı sağlayan ve Amerika listelerinde 12 numara olan JoJo, MTV Müzik Ödülleri’ne “En iyi Yeni Artist” adaylığıyla, adaylığa gösterilen en genç sanatçı olma özelliğini taşıyor.

2004 yılında çıkarttığı kendi ismini taşıyan ilk albümü ile Amerika listelerinde 4 numara olan JoJo, bu albümle şu ana kadar 1,5 milyonluk bir satış elde ederek platin plak aldı. Albüme gelen eleştiriler olumlu olurken, albümden çıkan single’lar “Leave (Get Out)”den sonra “Baby It’s You” ve “Not That Kinda Girl” oldu.

2004 yılındaki ‘Tsunami Felaketi’ mağdurları için “Come Together Now” single’ını çıkartan JoJo, 2006 yılının Ekim ayında 2. albümü “The High Road”u piyasaya sürecek. Albümden çıkan ilk single “Too Little Too Late” olurken, parça Amerika listelerinde 3 numara oldu. “Too Little Too Late” için bir de klip çeken JoJo, 3. albümünü 18 yaşından önce çıkartmayacağını duyurdu.
Son düzenleyen KisukE UraharA; 2 Ocak 2008 22:10 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Gerçekçi ol imkansızı iste...