Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
14:15, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 14 Aralık 2025 - 14:15
Arama
MaviKaranlık Forum
Hayata Dair
-
Tek Mesaj #90
GusinapsE
Ziyaretçi
20 Mart 2006
Ziyaretçi
KURMACA HAYAT
Birileri hayat kuruyor,diğerlerinin yıkılan hayatları üzerine ve her temeli çürük bina gibi o da yıkılıp gidiyor kısa veya uzun bir süre sonra....
Hayeller kuruyor insanlar,gelecek hayalleri..Hayaller hep iki kişiliktir.Bir gün gelir o iki kişiden biri yıkar hayalini diğerinin ve hep aynı cümle sarfedilir;"afedersin..."
Aşık olursun bazen ,yaşadığın onca acıdan sıkıntıdan sonra,herşeyin bu aşkla değişeceğini kurtulacağını zannedersin.Bir süre öylede olur zaten,ta ki diğeri "seni çok seviyorum ama sana aşık değilim "diyene kadar ve o kaçtığın aşk tuzak olur alır seni içine.....
Bir bakarsın dokunduğun o sımsıcak ten buz olur üşütür seni,sebep bulamazsın herşey o kadar iyidir ki....Bir gün o buz gibi tenden ihanetin kokusu gelir kalbine saplanır,acıtır ,kanatır,diğerinin haberi olmaz...
En mutlu olduğun anlarda biran bir huzursuzluk kaplar içini nedenini bilmeksizin,hızla atar kalbin,gözlerin matlaşır ve fısıltısız bir ses duyarsın "bazen öyle özlüyorum ki onu...." İşte en mutlu anlar....!
Yalanları yakalarsın bazen,için parça parça olur,belli etmezsin.Bir süre susarsın sonra hiç olmadık biranda çınlar duvarlar "aslında......" Neden...?
En kötüsü kararsızlıktır elbette.Gitmek, kalmak, kaçmak,incitmek,sevmek,sevişmek,üzmek tüm kavramlar karışır birbirine.Hiçbirine tam karar veremezsin; gurur,aşk,ten,kaybetmek,kazanmak,zaman,güç girer kavramlara ve sonra tüm kavramlar bir olur "ÖLÜM" çıkar ortaya....Oysa bir son değil başlangoçtır,belkide en büyük kaçış,en zamansız şımarıklıktır vezedelenmiş "güç" kalkanın herşeye rağmen karşı koyar.İçinde lanet olsaı,kaybetmişte olsan onun aşkı vardır ve kalbin sırf bu yüzden atmalı yokolmamalıdır.
"Ya diğeri ne hisseder?" merak eder durusun.Anlamaya çalışır hatta hak verirsin için sızlayarak,için acır ,için parçalanır,duygulaın savaşır ve sıkışırsın aralarında.İncinmişliği,acısı,kederi,anıları yüzünden yansırken onu anlarsın ve sonra tüm egoistiliğinle "ya ben "dersin umutsuzca "ya ben......?"
Onun sıkıntısını hafifletmek için sızlayan duygularını gözyaşı yapıp akıtırsın içine ona gülümsediğin heran.Kanlar sızar konuşmalardan, o bildik ten bir anda uzak bir aybancı olur dokunamazsın çılgınca sevişmek isterken....
Ve sonra herşey kırık dökük devam eder kaldığı yerden,hiçbirşey olmamış gibi.Kalpler parça parça yerlerdeyken kanatırcasına basar üzerine devam edersin.Birşey vardır kopmayan,adı olmayan belki de hiç varolmamış olmayan....Bırakıp gidemezsin,kalıp direnemezsin,hem varsındır, hem yoksundur..Aşk güler sana uzaklardan başkalarının hayatından kıskanırsın.
Zordur başkasına ait kalbi sevmek ve zordur bırakıp gidememek,zordur böyle yaşamak ....
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 14:15
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.