Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2008       Mesaj #2179
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
meleq12 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar Msn Happy

1- bugun ususte elektriklerin gidip gelmesi sonucu pc allak bullak oldu. benim farkettigim sorunlar oncelikle klavye TR idi daha once fakat suan EN ve duzeltemiyorum. ayari vardi onu da bulamadim. basta msn olmak uzere bircok program calismiyor yeniden yukluyorum fayda etmiyor. pc'nin temasini windows klasik yapmak istedim ama olmadi suan windows xp'de ve degismiyor. en onemlisi masaustundeki tum programlar yokolmus ''belgelerim'' klasoru da dahil. belgelerim'e ''bilgisayarim''dan ulasabiliyorum ancak.
sorunlar kisaca boyle.. ne yapmam gerekiyor sorun nedir? bir cozumu var mi?
yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler Msn Happy

1-) Denetim Masası --> Bölge ve Dil Seçenekleri --> Diller Sekmesi ---> Ayrıntılar

Gerisi senin elindeMsn Grin

2-) Sanırım kesinti sırasında windowsun önemli dosyalarından çoğu silinmiş yada kaydedilme sırasında yarım kalmıştır...

Çözüm 1; Başlat --> Tüm Proğramlar --> Donatılar --> Sistem Araçları --> Sistem geri yükleme....

Çözüm 2; Format

Alıntı
hakankobra adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba lütfen biri yardım etsin.. şimdi msnde görüntülü arama yapıyorum sonra mikrofonun ve kolonların soketlerini çıkarıyorum ama yinede karşı tarafa benim winampın sesi gidiyo hemde o kadar netki sanki karşı taraf kendi winampını açmış dinliyo.. bi türlü kapatamadım bunu. Benden başka kimsede bu olmuyor. NEDEN VE NASIL KAPATABİLİRİM. lütfen yardım edin

Hee bu arada ses kartım " realtekALC882 high-definition audio driver " buu şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum

Ses ayarlarından (Model) out desteğini kapat...
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Ocak 2008 20:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi