Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 218

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.381 Cevap: 2.932
kardelen16 - avatarı
kardelen16
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #2171
kardelen16 - avatarı
Ziyaretçi
Msn CryMerhaba Arkadaşlar
2 Ay önce Westen Digital Bir Harddisk Aldim Problremli çikti Garantiye Gönderdim şimdi Geldi
Sponsorlu Bağlantılar
My Book Essential Edition 320 Gb Yanliz Bunlar Yeni Modellermiş önceden Gelenin Led Lambasinda Power Düğmesi Vardi Bunda Lamaba Var Ama Düğme Yok.neyse Işte Bu Alet Pc Yi Açtiğim Zaman Kilitliyo Ve Pc Açilmiyo Bende Bu Hardin Enerji Kablosunu çekiyorum Pc Ye Resat Atiyorum
O şekilde Başlatiyorum Tekrar Bilgisayar Açildiktan Sonra Kabloyu Takiyorum Bu Seferde Görmüyor Yardimci Olurmusunuz...
kadir_033 - avatarı
kadir_033
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #2172
kadir_033 - avatarı
Ziyaretçi
reset çektikten sonra yapman gereken bilgisayarım a sağ tıklayıp yönet de ve orda disk yönetimi var ordan senin harici görünür ve ona sağ tıkla ve yeni harf ata iş bu kadar güle güle kullan.
Sponsorlu Bağlantılar
kardelen16 - avatarı
kardelen16
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #2173
kardelen16 - avatarı
Ziyaretçi
malasef gözükmüyo disk yönetiminden...
uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
28 Ocak 2008       Mesaj #2174
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
son 1 haftadır şöyle bir sorunum var:
kalsöre kopyalama şeklinden biride sürükleme yöntemidir bende işte böyle bir doşyayı sürüklesem yada film izlerken alt yazı sürüklerken birden donuyor. aynı şey dosyaya sağ tıklarken yavaş yaparsam da donuyor görev yöneticisini çalıştırıyorum. boş bir ekran. ismi olsa sonlandır tıklarım ama hiçbirşey yok. bekleiyorum düzelmiyor. tabi sonunda resetliyorum herşey düzeliyor . sorun ne olabilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2008       Mesaj #2175
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
alim91315 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben knight onlineye giriyorum pc resset atıyo mavi ekran yok pc yi yeni aldım ama sadece knight ye giriyorum 3 dk sora felan ress atıyo bunu dier oyunlarda felan denedim hatta kasarak üst üste açtım resset atmadı knightye girdim reset attı anlamadım lütfen yardım !!!Msn Cry Msn Cry Msn Cry

Pc Donanımların uyuşmayabilir...
Ekran Kartının son sürümünü indir.
Kasa içindeki basıncı oyun fazla etkiliyor olabilir...

Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı

son 1 haftadır şöyle bir sorunum var:
kalsöre kopyalama şeklinden biride sürükleme yöntemidir bende işte böyle bir doşyayı sürüklesem yada film izlerken alt yazı sürüklerken birden donuyor. aynı şey dosyaya sağ tıklarken yavaş yaparsam da donuyor görev yöneticisini çalıştırıyorum. boş bir ekran. ismi olsa sonlandır tıklarım ama hiçbirşey yok. bekleiyorum düzelmiyor. tabi sonunda resetliyorum herşey düzeliyor . sorun ne olabilir

Çözüm Format...

Alıntı
thanow adlı kullanıcıdan alıntı

ya bütün sistem geri yükeleme noktaları açık ama yinede sistemi geri yükleyemiyorum ama bugün çok acil geri yükleme yapmam lazım yoksa format atmak zorunda kalıcam lütfen yardım bana çok acil resime bakınMsn SadMsn SleepyMsn Dunno

aededehn3

O gün için herhangi bir işlem yapmamış olabilirsin...
Yada Prefetch klasöründeki geri yükleme noktaları gözükmüyor olabilir...

Yedekleri al format at tavsiyem budur..

Alıntı
weteagle adlı kullanıcıdan alıntı

mrb arkadaşlar
benim bilğisayar acılışta donuyor yani pc acılıyor simgeler ekrana geliyor bir muddet sonra kitleniyor şayet 6-7 kez kapatıp ,acınca kendine geliyor ..
yardım lütfen..tşk

İşlemci fanının kontrol et...Bozulmuş yavaşlamış olabilir...Temizlemeni öneririm...
Kasa içini komple temizle... Kasanın önü sana dönük olsun sol kapağını açık tut..(Eğer güzel soğutma sistemin yok ise)
ExCoder dediği gibi Fazla proğram yüklemişsindir...çoğuda pc başlangıcına ayarlıysa işlemcin ısı limitine girdiğinden kendini askıya alır...
Reset atman gerekir...

Alıntı
kardelen16 adlı kullanıcıdan alıntı

Msn CryMerhaba Arkadaşlar
2 Ay önce Westen Digital Bir Harddisk Aldim Problremli çikti Garantiye Gönderdim şimdi Geldi
My Book Essential Edition 320 Gb Yanliz Bunlar Yeni Modellermiş önceden Gelenin Led Lambasinda Power Düğmesi Vardi Bunda Lamaba Var Ama Düğme Yok.neyse Işte Bu Alet Pc Yi Açtiğim Zaman Kilitliyo Ve Pc Açilmiyo Bende Bu Hardin Enerji Kablosunu çekiyorum Pc Ye Resat Atiyorum
O şekilde Başlatiyorum Tekrar Bilgisayar Açildiktan Sonra Kabloyu Takiyorum Bu Seferde Görmüyor Yardimci Olurmusunuz...

İşletim sistemin desteklemiyor olabilir...El ile tanıtman gerekir...
Yada o da bozuktur...

Markasız ürün almamaya özen gösterin!!!
WD kimmiş bea...
Son düzenleyen Blue Blood; 28 Ocak 2008 22:22 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
zambidis - avatarı
zambidis
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #2176
zambidis - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benım sorunum pc ye format attım (windows xp sp2) ancak bilgisayarıma internetten gerekli olan programları indiremiyorum sürekli hata veriyo(hata:kabin dosyası)örneğin (java, messenger.windows installer.vs bircok programı indiremiyorum hatta format attıktan sonrada media playerda bazı videoları yürütmüyo(ses var görüntü ilerlemiyo)yardımcı olursanız sevinirim

merhaba msjımda bazı kelımelerı yanlıs kullanmısım(indiriyorum setuptan yüklerken hata veriyo gerekli olan sey ne yada ne yapmalıyım
Son düzenleyen zambidis; 29 Ocak 2008 01:43 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
hakankobra - avatarı
hakankobra
Ziyaretçi
30 Ocak 2008       Mesaj #2177
hakankobra - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba lütfen biri yardım etsin.. şimdi msnde görüntülü arama yapıyorum sonra mikrofonun ve kolonların soketlerini çıkarıyorum ama yinede karşı tarafa benim winampın sesi gidiyo hemde o kadar netki sanki karşı taraf kendi winampını açmış dinliyo.. bi türlü kapatamadım bunu. Benden başka kimsede bu olmuyor. NEDEN VE NASIL KAPATABİLİRİM. lütfen yardım edin

Hee bu arada ses kartım " realtekALC882 high-definition audio driver " buu şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum
meleq12 - avatarı
meleq12
Ziyaretçi
30 Ocak 2008       Mesaj #2178
meleq12 - avatarı
Ziyaretçi
selamlar Msn Happy

bugun ususte elektriklerin gidip gelmesi sonucu pc allak bullak oldu. benim farkettigim sorunlar oncelikle klavye TR idi daha once fakat suan EN ve duzeltemiyorum. ayari vardi onu da bulamadim. basta msn olmak uzere bircok program calismiyor yeniden yukluyorum fayda etmiyor. pc'nin temasini windows klasik yapmak istedim ama olmadi suan windows xp'de ve degismiyor. en onemlisi masaustundeki tum programlar yokolmus ''belgelerim'' klasoru da dahil. belgelerim'e ''bilgisayarim''dan ulasabiliyorum ancak.
sorunlar kisaca boyle.. ne yapmam gerekiyor sorun nedir? bir cozumu var mi?
yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2008       Mesaj #2179
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
meleq12 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar Msn Happy

1- bugun ususte elektriklerin gidip gelmesi sonucu pc allak bullak oldu. benim farkettigim sorunlar oncelikle klavye TR idi daha once fakat suan EN ve duzeltemiyorum. ayari vardi onu da bulamadim. basta msn olmak uzere bircok program calismiyor yeniden yukluyorum fayda etmiyor. pc'nin temasini windows klasik yapmak istedim ama olmadi suan windows xp'de ve degismiyor. en onemlisi masaustundeki tum programlar yokolmus ''belgelerim'' klasoru da dahil. belgelerim'e ''bilgisayarim''dan ulasabiliyorum ancak.
sorunlar kisaca boyle.. ne yapmam gerekiyor sorun nedir? bir cozumu var mi?
yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler Msn Happy

1-) Denetim Masası --> Bölge ve Dil Seçenekleri --> Diller Sekmesi ---> Ayrıntılar

Gerisi senin elindeMsn Grin

2-) Sanırım kesinti sırasında windowsun önemli dosyalarından çoğu silinmiş yada kaydedilme sırasında yarım kalmıştır...

Çözüm 1; Başlat --> Tüm Proğramlar --> Donatılar --> Sistem Araçları --> Sistem geri yükleme....

Çözüm 2; Format

Alıntı
hakankobra adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba lütfen biri yardım etsin.. şimdi msnde görüntülü arama yapıyorum sonra mikrofonun ve kolonların soketlerini çıkarıyorum ama yinede karşı tarafa benim winampın sesi gidiyo hemde o kadar netki sanki karşı taraf kendi winampını açmış dinliyo.. bi türlü kapatamadım bunu. Benden başka kimsede bu olmuyor. NEDEN VE NASIL KAPATABİLİRİM. lütfen yardım edin

Hee bu arada ses kartım " realtekALC882 high-definition audio driver " buu şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum

Ses ayarlarından (Model) out desteğini kapat...
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Ocak 2008 20:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
meleq12 - avatarı
meleq12
Ziyaretçi
31 Ocak 2008       Mesaj #2180
meleq12 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı

1-) Denetim Masası --> Bölge ve Dil Seçenekleri --> Diller Sekmesi ---> Ayrıntılar

Gerisi senin elindeMsn Grin

2-) Sanırım kesinti sırasında windowsun önemli dosyalarından çoğu silinmiş yada kaydedilme sırasında yarım kalmıştır...

Çözüm 1; Başlat --> Tüm Proğramlar --> Donatılar --> Sistem Araçları --> Sistem geri yükleme....

Çözüm 2; Format

dil'i degistiriyorum kaydediyorum ayarlar yine basa donuyor Msn Confused daha dogrusu kaydettigim ayar neyle ilgili olursa olsun degistirilen ayarlari kabul etmiyor Msn Sad
sistem geri yuklemeyi yaptim fayda etmedi. son cozum format sanirim. acilen format atmayi bilen birini bulmam lazimmm Msn Surprised
size de tesekkur ederim Sweet