Alıntı
alim91315 adlı kullanıcıdan alıntı
Pc Donanımların uyuşmayabilir...
Ekran Kartının son sürümünü indir.
Kasa içindeki basıncı oyun fazla etkiliyor olabilir...
Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı son 1 haftadır şöyle bir sorunum var:
kalsöre kopyalama şeklinden biride sürükleme yöntemidir bende işte böyle bir doşyayı sürüklesem yada film izlerken alt yazı sürüklerken birden donuyor. aynı şey dosyaya sağ tıklarken yavaş yaparsam da donuyor görev yöneticisini çalıştırıyorum. boş bir ekran. ismi olsa sonlandır tıklarım ama hiçbirşey yok. bekleiyorum düzelmiyor. tabi sonunda resetliyorum herşey düzeliyor . sorun ne olabilir
Çözüm Format...
Alıntı
thanow adlı kullanıcıdan alıntı
O gün için herhangi bir işlem yapmamış olabilirsin...
Yada Prefetch klasöründeki geri yükleme noktaları gözükmüyor olabilir...
Yedekleri al format at tavsiyem budur..
Alıntı
weteagle adlı kullanıcıdan alıntı mrb arkadaşlar
benim bilğisayar acılışta donuyor yani pc acılıyor simgeler ekrana geliyor bir muddet sonra kitleniyor şayet 6-7 kez kapatıp ,acınca kendine geliyor ..
yardım lütfen..tşk
İşlemci fanının kontrol et...Bozulmuş yavaşlamış olabilir...Temizlemeni öneririm...
Kasa içini komple temizle... Kasanın önü sana dönük olsun sol kapağını açık tut..(Eğer güzel soğutma sistemin yok ise)
ExCoder dediği gibi Fazla proğram yüklemişsindir...çoğuda pc başlangıcına ayarlıysa işlemcin ısı limitine girdiğinden kendini askıya alır...
Reset atman gerekir...
Alıntı
kardelen16 adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba Arkadaşlar
2 Ay önce Westen Digital Bir Harddisk Aldim Problremli çikti Garantiye Gönderdim şimdi Geldi
My Book Essential Edition 320 Gb Yanliz Bunlar Yeni Modellermiş önceden Gelenin Led Lambasinda Power Düğmesi Vardi Bunda Lamaba Var Ama Düğme Yok.neyse Işte Bu Alet Pc Yi Açtiğim Zaman Kilitliyo Ve Pc Açilmiyo Bende Bu Hardin Enerji Kablosunu çekiyorum Pc Ye Resat Atiyorum
O şekilde Başlatiyorum Tekrar Bilgisayar Açildiktan Sonra Kabloyu Takiyorum Bu Seferde Görmüyor Yardimci Olurmusunuz...
İşletim sistemin desteklemiyor olabilir...El ile tanıtman gerekir...
Yada o da bozuktur...
Markasız ürün almamaya özen gösterin!!!
WD kimmiş bea...